ΑπόψεΠέμπτη 14 Μαρτίου, η στιγμή της κρίσης, μετά την Ομαδική Δοκιμασία, έφτασε και οι σκέψεις και τα συναισθήματα των διαγωνιζομένων είναι ποικίλα. Όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, καθώς και οι δυο μπριγάδες έχουν εξίσου ανάγκη τη νίκη.

Η ανακοίνωση της νικήτριας μπριγάδας φέρνει χαμόγελα και χαρά στους νικητές, θλίψη και προβληματισμό στους ηττημένους. Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος,  και ο καλεσμένος τους Dimitris "Dimi" Leivadas Founder of Delta Lambda Hospitality (UK)  έμειναν περισσότερο ικανοποιημένοι με τα πιάτα της γκρι μπριγάδας.

Η Δοκιμασία Ασυλίας για τα μέλη της μπορντό μπριγάδας θα αποδειχθεί δύσκολη, ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία. Ο αρχηγός τους, Γιάννης Κούρτογλου, θα κληθεί να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ελπίζοντας πως η επιλογή του δεν θα προκαλέσει περισσότερους τριγμούς και εντάσεις στην μπριγάδα του.

Το αποτέλεσμα της Δοκιμασίας Ασυλίας θα προσφέρει σε κάποιον ή κάποια την ασφάλεια της λευκής ποδιάς ασυλίας, εν όψει της δύσκολης επικείμενης ψηφοφορίας, ενώ για τους υπόλοιπους η μέρα κλείνει με έντονο  προβληματισμό.

Ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα παλέψουν για τη θέση τους στον διαγωνισμό μαζί με τον Παναγιώτη Φραγκιουδάκη από την γκρι και τον Νίκο Κυψίδη από την μπορντό μπριγάδα;

Κάποιος ή κάποια  δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef 2024

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr