Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις και οι ανατροπές στην κουζίνα του MasterChef 2024!

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 18/3) ο Ηλίας Παναγιώτου από την γκρι μπριγάδα, προκάλεσε τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας, Γιάννη Κούρτογλου, σε μαγειρική μονομαχία για την αρχηγία, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και στα δυο μαγειρικά στρατόπεδα. Η ήττα του, όμως, τον έθεσε απευθείας ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το τελικό σκορ από τις συνολικές μονομαχίες των δυο μπριγάδων ήταν 4-4. Η νίκη, τελικά, πήγε στη γκρι μπριγάδα, αφού ο Κώστας Φρέτζιος είχε το καλύτερο πιάτο από όλους τους διαγωνιζόμενους και ήταν αυτός που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Ο Χρήστος Γανίτης, ο οποίος επέστρεψε στην κουζίνα του MasterChef 2024 εξαιτίας της οικειοθελούς αποχώρησης της Τάνιας Παλ, μετά και την ήττα της μπορντό μπριγάδας, ήταν αυτός που αναδείχθηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη Διαδικασία Ψηφοφορίας.

Απόψε, Τρίτη 19 Μαρτίου, έχει Τεστ Δημιουργικότητας για τους διαγωνιζόμενους  με δυο βασικά υλικά: αυγά και ένα κοτόπουλο ολόκληρο, με αρχικό χρόνο μαγειρικής τα 45 λεπτά. Ο Άνχελ Σαχπαζής, ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας, θα είναι αυτός που θα ορίσει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών. Θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δώσει σε όποιους δυο παίκτες εκείνος επιθυμεί 60 λεπτά χρόνο μαγειρικής.

Θα καταφέρει η γκρι μπριγάδα να κατακτήσει  μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ώστε να αποφύγει τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας ή θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα η μπορντό μπριγάδα για να μη βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να  αναδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr