Facebook Pixel MasterChef 2024 - Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21.00
Life
| 2024-03-20 16:20:00

MasterChef 2024 - Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21.00

Sportdog Team
MasterChef 2024 - Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21.00

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

 

Στο χθεσινό επεισόδιο (Τρίτη 19/3) η μπορντό μπριγάδα ήταν η νικήτρια στο Τεστ Δημιουργικότητας, με τελικό σκορ 5-3. Ο Μάριος Ιωάννου παρουσίασε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ!

Από την ψηφοφορία στη γκρι μπριγάδα προέκυψε ισοπαλία ανάμεσα στη Ζωή Καλλέργη και στον Χρήστο Μοίρα, οι οποίοι έλαβαν από 4 ψήφους. Τον… γρίφο της ισοπαλίας, έλυσε ο αρχηγός Άνχελ Σαχπαζής, ο οποίος και αποφάσισε πως ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα, θα είναι η Ζωή Καλλέργη. Μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και στις δυο μπριγάδες.

Ομαδική Δοκιμασία, απόψε, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στο σπίτι των παικτών, στο σπίτι του MasterChef 2024, με καλεσμένους και φιλοξενούμενους τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Βασικό ζητούμενο για τις δυο μπριγάδες είναι να τους θυμίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, ένα κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, σαν αυτά που όλοι έχουμε στις αναμνήσεις μας, όταν η οικογένεια μαζεύεται με χαρά γύρω από το τραπέζι. Πολλοί από τους διαγωνιζόμενους, από την αρχή του MasterChef 2024, έχουν φέρει στις δοκιμασίες ιδέες από κυριακάτικα τραπέζια και συνταγές της γιαγιάς. Γιατί η «μαγειρική κληρονομιά» είναι, ίσως, το πιο σημαντικό εφόδιο για κάθε μάγειρα.

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, θα είναι αυτός που στην αποψινή δοκιμασία θα επιλέξει τους 6 κωδικούς, που ζητάνε οι κριτές και τα προϊόντα με τα οποία θα μαγειρέψουν οι δυο μπριγάδες. Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης θα έχει την ευκαιρία να μοιράσει τη μαγειρική τράπουλα όπως επιθυμεί αυτός, αφού θα έχει όλα τα μαγειρικά «εργαλεία» στη διάθεσή του.

Θα καταφέρει ο Γιάννης να φτιάξει το ιδανικό menu και να οδηγήσει την μπορντό μπριγάδα στη νίκη; Θα καταφέρει η γκρι μπριγάδα να ξεπεράσει τα εμπόδια, που θα της βάλει;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags