Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 28/3), ο Κώστας Φρέτζιος αναδείχθηκε νέος αρχηγός της γκρι μπριγάδας. Μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από τα μέλη της μπριγάδας, με τον Άνχελ Σαχπαζή να συμφωνεί με την επιλογή των συμπαικτών του και να παραδίδει τα «σκήπτρα» της ηγεσίας στον Κώστα. 

Η γκρι μπριγάδα ήταν η ηττημένη της Ομαδικής Δοκιμασίας και ο Σταμάτης Σταυρόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας και παρέμεινε ασφαλής στη Διαδικασία Ψηφοφορίας.

Τρία μέλη από την γκρι μπριγάδα και ένα από την μπορντό καλούνται απόψε, Παρασκευή 29/3, να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ο πρώην αρχηγός Άνχελ Σαχπαζής, η Ζωή Καλλέργη, η Βιβή Ζησιμοπούλου και ο Γιάννης Γεωργίου, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας, για να αποφύγουν τον κίνδυνο της οριστικής αποχώρησης από το MasterChef 2024. Αυτό θα γίνει αν καταφέρουν να αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γεύσεις από 20 διαφορετικά μπισκότα. Μια «γλυκιά» δοκιμασία, που μπορεί, όμως, να αφήσει στο τέλος της ημέρας μια πολύ «πικρή» γεύση σε κάποιους.

Όσοι δεν τα καταφέρουν στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας, θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου και θα  κληθούν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό γλυκό, του καλεσμένου pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Η δοκιμασία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην εκτέλεση της συνταγής, ψυχραιμία και απόλυτη συγκέντρωση. Οι υποψήφιοι πρέπει να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με «καθαρό» μυαλό.

Όλοι θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Στο MasterChef μια άτυχη στιγμή και ένα βιαστικό λάθος μπορεί να αποβούν μοιραία. Η μαγειρική «μάχη» ανάμεσα στους υποψηφίους θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το αποτέλεσμα, όμως, για κάποιον δεν θα είναι ευχάριστο και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr