Facebook Pixel MasterChef 2024 - Παρασκευή 5 Απριλίου στις 21.00
Life
| 2024-04-05 16:08:00

MasterChef 2024 - Παρασκευή 5 Απριλίου στις 21.00

Sportdog Team
MasterChef 2024 - Παρασκευή 5 Απριλίου στις 21.00

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 4/4) ο Σοφοκλής Πουλής ήταν αυτός που κέρδισε την ασυλία, με τον Αλέξανδρο Λούπο και τη Χριστίνα Χριστοφή να αναδεικνύονται υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά και τη Διαδικασία Ψηφοφορίας στην μπορντό μπριγάδα, μαζί με τον Σταμάτη Σταυρόπουλο από την γκρι μπριγάδα και τον Γιάννη Γεωργίου, επίσης από την μπορντό.

Απόψε, Παρασκευή 5 Απριλίου, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση καλούνται να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, chef Βαγγέλη Βέη. Ένα πιάτο αντιγραφής που κρύβει τεχνικές δυσκολίες και απαιτεί προσοχή στις γευστικές ισορροπίες.

Πριν τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, οι υποψήφιοι θα έχουν μια μοναδική και τελευταία ευκαιρία να αποφύγουν τον κίνδυνο της οριστικής αποχώρησης. Αυτό θα γίνει μέσα από μια δοκιμασία τυφλής γευσιγνωσίας. Όποιος βρει τα περισσότερα υλικά του πιάτου, 21 στο σύνολο, θα παρακολουθήσει τη Δοκιμασία Αποχώρησης από την ασφάλεια του εξώστη και θα διατηρήσει τη θέση του στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Μια δύσκολη μαγειρική μονομαχία εκτυλίσσεται στη Δοκιμασία Αποχώρησης και όλα παίζονται. Στην κουζίνα του MasterChef, άλλωστε, έχει αποδειχθεί  πολλές φορές ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Μια μικρή απροσεξία είναι ικανή να οδηγήσει στην έξοδο από το διαγωνισμό. Για να τα καταφέρουν, οι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή και να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση, αφήνοντας πίσω τους τη συναισθηματική φόρτιση της εβδομάδας, που πέρασε.

Για ποιους θα λήξει «γλυκά» αυτή η μέρα και ποιος θα κλείσει οριστικά την πόρτα της κουζίνας του MasterChef 2024 πίσω του;

Ποια από τις δύο μπριγάδες θα χάσει ένα ακόμα μέλος της;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags