Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 8/4) η γκρι μπριγάδα νίκησε στη Δοκιμασία του Mystery Box με τελικό σκορ 4-2.

Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας, ο Γιάννης Κούρτογλου αναγκάστηκε να δώσει το pin του αρχηγού της μπορντό μπριγάδας στη Χριστίνα Χριστοφή. Κι αυτό γιατί τέσσερα μέλη της ομάδας του δεν συμφωνούσαν με τη μαγειρική, και όχι μόνο, στρατηγική του Γιάννη. Όμως, η Χριστίνα δεν κατάφερε να οδηγήσει την μπριγάδα της στη νίκη.

Το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ το κέρδισε ο Χρήστος Μοίρας από την γκρι μπριγάδα, αφού ήταν αυτός που παρουσίασε το καλύτερο πιάτο. Ένα πιάτο, για το οποίο άκουσε διθυραμβικά σχόλια από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η μπορντό μπριγάδα οδηγήθηκε σε Διαδικασία Ψηφοφορίας, από την οποία προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με 6 ψήφους, ο Αλέξανδρος Λούπο.

Οι μερακλίδικες δοκιμασίες συνεχίζονται και απόψε, Τρίτη 9 Απριλίου, για τους 13 διαγωνιζομένους, που συνεχίζουν την πορεία τους στον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024. Πηγή έμπνευσης, για τα πιάτα τους στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα είναι τέσσερα κλασικά cocktails. Μια δοκιμασία, η οποία έχει επαναληφθεί στην κουζίνα του MasterChef και είναι ιδιαίτερα απαιτητική και μαγειρικά «επίπονη», σε όλα τα επίπεδα.

Ο Κώστας Φρέτζιος, ως αρχηγός της γκρι μπριγάδας, κρατάει  όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του. Γιατί εκτός από τα ζευγάρια των μονομαχιών, θα αποφασίσει και από ποιο cocktail θα πρέπει να εμπνευστούν το πιάτο τους. Ένα είναι σίγουρο, στην κουζίνα του MasterChef οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει κανένα αποτέλεσμα.

Ποια μπριγάδα θα κερδίσει απόψε και θα αποφύγει τη σκληρή Διαδικασία ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr