Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 22/4), στην έναρξη της Silver εβδομάδας,  είδαμε τις νέες μπριγάδες με τους νέους αρχηγούς.

Η γκρι μπριγάδα, με αρχηγό τον Νίκο Κυψίδη, απαρτίζεται από τους Κώστα Φρέτζιο, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, Χρήστο Μοίρα και Χριστίνα Χριστοφή.

Η μπορντό μπριγάδα, με αρχηγό τον Μάριο Ιωάννου, απαρτίζεται από τους Γιάννη Κούρτογλου, Σοφοκλή Πουλή, Άνχελ Σαχπαζή και Ηλία Παναγιώτου.

Η γκρι μπριγάδα ήταν η νικήτρια στην πρώτη δοκιμασία, με τον αρχηγό της να θέτει γερές βάσεις ώστε να είναι ο πρώτος φιναλίστ αυτής της ειδικής εβδομάδας. Μιας εβδομάδας που στο τέλος της ένας διαγωνιζόμενος θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Ένα πολύ… γλυκό, αλλά και πολύ δύσκολο Τεστ Δημιουργικότητας περιμένει απόψε, Τρίτη 23 Απριλίου, τους δέκα καλύτερους τους φετινού διαγωνισμού. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να εμπνευστούν από πέντε γεύσεις παγωτών και να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ένα όμορφο και νόστιμο πιάτο.

Ένα Τεστ Δημιουργικότητας που θα κρίνει αν η γκρι μπριγάδα, η οποία προηγείται ήδη στο σκορ με 3-1, θα είναι αυτή που θα συνεχίσει την πορεία της προς τον τελικό και το χρηματικό έπαθλο. Σε περίπτωση νίκης της γκρι μπριγάδας, ο αρχηγός της, Νίκος Κυψίδης, πηγαίνει απευθείας στον τελικό, με τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της να μάχονται στη συνέχεια  για τη θέση του 2ου φιναλίστ.

Η ευθύνη για τον σχηματισμό των ζευγαριών, που θα μονομαχήσουν, ανήκει στους δυο αρχηγούς.  Μαγειρεύουν όλοι για την μπριγάδα τους και διεκδικούν πέντε πόντους. Ένας πόντος για κάθε ζευγάρι, ένας πόντος σε κάθε πάγκο.

Θα καταφέρει η μπορντό μπριγάδα να ανατρέψει το σκορ και να... «εκθρονίσει», μαγειρικά, τη γκρι μπριγάδα από τη διεκδίκηση του χρηματικού επάθλου των 20.000 ευρώ;

Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

MasterChef 2024, επικό MasterChef!

Head of ProductionsΣάββας Βέλλας

Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος

Creative ProducerΘανάσης Μητρέλιας

Executive ProducerΒασίλης Γεωργιάδης

ΣκηνοθεσίαΚώστας Τριπύλας

Διεύθυνση ΦωτογραφίαςΓιώργος Μιχελής

Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα

Οργάνωση ΠαραγωγήςΧρήστος Γκόγκας

Εκτέλεση παραγωγήςGreen Pixel Productions

#MasterChefGR #StarChannelTV 

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr