Πρόκειται για ένα σπάνιο ντοκουμέντο που δημοσιεύθηκε το 1963. Το εν λόγω έγγραφο ανταποκρίνεται στην αγωνία που τότε απασχολούσε τους ανθρώπους του χώρου: Πόσα χρόνια έκρυβε το «πιο λαμπρό αστέρι» της Ελλάδας;

Η πραγματική ηλικία της Βουγιουκλάκη:

Η Αλίκη κρατούσε μυστική την πραγματική της ηλικία, αφού σύμφωνα με την ταυτότητά της, γεννήθηκε το 1934, ενώ στην ίδια ταυτότητα που εκδόθηκε το 1963, αναφέρονταν ως έτος γέννησης το 1937.

Η ταυτότητα εκδόθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1963 και στο πίσω μέρος καταγράφονταν τα εξής στοιχεία:

Επώνυμο: Βουγιουκλάκη

Όνομα: Αλίκη

Ημερομηνία Γέννησης: 20-7-1937

Τόπος γέννησης:Μαρούσι Αττικής

Κάτοικος: Αθήνα – Δημητρίου Σούτσου 7

Ύψος: 1.68

Σχήμα προσώπου: Ωοειδές

Χρώμα ματιών: Καστανά.

Όνομά πατρός: Ιωάννης

Όνομα μητρός:Αιμιλία

Πατρώνυμο:Κουμουνδούρου

To σπάνιο διαζευκτήριο του δεύτερου γάμου της με τον Γιώργο Ηλιάδη:

Ο μυστικός δεσμός τους και η αμοιβαία αγάπη που τους συνέδεσε έμεινε αναλλοίωτος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού. Στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε τον μυστικό γάμο με τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη, λέγοντας «Σας την έσκασα».

Η είδηση του γάμου της ήρθε ενώ είχε ήδη χωρίσει, με τηλεοπτική της συνέντευξη να αποκαλύπτει το μυστικό αυτό γεγονός στον γιο της, Γιάννη, τη μητέρα της, Έμυ, και τα αδέρφια της.

Σύμφωνα με το διαζευκτήριο που εξεδόθη στις 9 Δεκεμβρίου του 1983,και το οποίο λέει: «Σύμφωνα με τη 12848 απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου Αθηνών, ο μεταξύ του Γεωργίου Ηλία Ηλιάδη, κατοίκου Αθηνών, και της συζύγου αυτού Αλίκης, το γένος Ιωάννου Βουγιουκλάκη, κατοίκου Αθηνών, ο γάμος εκηρύχθει λελυμένος».

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1982 στο εκκλησάκι του αγίου Ελευθερίου, που βρίσκεται δίπλα στη Μητρόπολη, όπως αποκάλυψε η ίδια η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώπιος ενωπίω. Η τελετή διεξήχθη με ακραία εχεμύθεια, με την άδεια γάμου να εκδίδεται από την ενορία του αγίου Παντελεήμονα στους Αχαρνές.

Πηγή: zina.gr