Facebook Pixel Φωτιά στα social media για την «καυτή πατάτα» του Χαϊκάλη
Life
| 2015-07-18 22:26:00

Φωτιά στα social media για την «καυτή πατάτα» του Χαϊκάλη

Φωτιά στα social media για την «καυτή πατάτα» του Χαϊκάλη

Έκρηξη... φαντασίας προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα η σημερινή δήλωση του νέου υφυπουργού εργασίας Παύλου Χαϊκάλη «Παίρνω μια καυτή πατάτα, ελπίζω να τη δροσίσω» κατά την ορκωμοσία του.

«Επειδή δεν το έπιασα, ο Χαϊκάλης είπε ότι παραλαμβάνει πατάτα ή ότι θα κάνει πατάτα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε:

«Κάτι ξέρει ο @tsipras_eu που έβαλε τον #Haikalis..Χρειάζονται εξαιρετικά καλές υποκριτικές γνώσεις για να μιλάς πλέον για κοινών. ασφαλίσεις»

«Παλια λέγαμε πως το τριβουν το πιπερι...Πλεον θα λεμε "πως δροσίζουν την πατάτα"»

«Και αφού εξάντλησε την κωμωδία ήρθε η ώρα να παίξει και σε τραγωδία»

«Κύριε #Haikalis πως το κόβεται, θα πάρουμε ποτέ σύνταξη ή όχι;
- 50-50».

«Το "Ο Χαϊκάλης Υπουργός" θα κάνει περιοδεία στην επαρχία?»
 

Η υφυπουργοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ έχει προκαλέσει από χθες πλήθος σχολίων από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με αποτέλεσμα το hashtag να είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο στην Ελλάδα.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται πως έχει επίγνωση των σκωπτικών σχολίων που προκάλεσε η επιλογή του από τον προθυπουργό γι' αυτό και αμέσως μετά την ορκωμοσία του έσπευσε να δηλώσει: «Έχω μάθει από πίεση, έχω 35 χρόνια ένσημα ξέρω τι σημαίνει ανεργία, έχω πεινάσει ξέρω τι είναι να στηρίζονται 10 εκατομμύρια πάνω σου για τις συντάξεις τους» σημείωσε ο υφυπουργός. «Για όσους γελάνε και όταν ήμουν στην κωμωδία γελάγανε. Καλό τους έκανε» πρόσθεσε ο κ. Χαϊκάλης.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags