Facebook Pixel Πόσο διαβασμένος είσαι; Στο κουίζ γεωγραφίας με τις 8 εύκολες και τις 2 δύσκολες ερωτήσεις μόνο 3% κάνουν 10/10!
Life
| 2023-06-01 17:17:00

Πόσο διαβασμένος είσαι; Στο κουίζ γεωγραφίας με τις 8 εύκολες και τις 2 δύσκολες ερωτήσεις μόνο 3% κάνουν 10/10!

Sportdog Team
Πόσο διαβασμένος είσαι; Στο κουίζ γεωγραφίας με τις 8 εύκολες και τις 2 δύσκολες ερωτήσεις μόνο 3% κάνουν 10/10!

Μπήκε καλοκαίρι αγαπητέ αναγνώστη γι’ αυτό πρέπει και τα κουίζ μας να προσαρμοστούν στην εποχή. Το σημερινό, εκτός από δροσερό είναι κι ένα κουίζ που μπορεί να σε φέρει κοντά στο ωραιότερο και πιο κομψό κινητό της αγοράς, το απίθανο, Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Δεν είναι θέμα τύχης αγαπητέ αναγνώστη. Είναι θέμα γνώσεων. Εάν είσαι διαβασμένος, μπαίνεις στο παιχνίδι, παίζεις Head to Head με έναν άλλο αντίπαλο και αρκεί να δώσεις μια σωστή απάντηση παραπάνω για να είσαι εσύ ο νικητής της μονομαχίας. Τα βήματα για να μπεις στο παιχνίδι πολύ απλά. Κάνεις μια πανεύκολη και πολύ γρήγορη δωρεάν εγγραφή για να σου στείλουν το δώρο σου, εάν είσαι εσύ ο νικητής, πατάς «παίξε τώρα» και επιλέγεις Γεωγραφία (ή μια από τις 100 συνολικά κατηγορίες του Quizy που πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος). Μπες, κέρδισέ τον αντίπαλό σου και διεκδίκησε ένα από τα 10 καταπληκτικά δώρα με μόνο όπλο τις γνώσεις σου.

Η συνέχεια στο menshouse.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags