Facebook Pixel Σερένα, Νο1! (BINTEO)
Life
| 2012-07-07 18:52:00

Σερένα, Νο1! (BINTEO)

Σερένα, Νο1! (BINTEO)

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Γουίμπλεντον στις μέρες μας! Η Αμερικανίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-2) της Πολωνής Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και κατέκτησε το 5ο τρόπαιό της στο τουρνουά Γουίμπλεντον (2002, 2003, 2009 και 2010 οι προηγούμενοι τίτλοι της), φτάνοντας συνάμα τις 14 κατακτήσεις Grand Slam στην καριέρα της.

Δύο ώρες και δύο λεπτά. Τόσο χρόνο χρειάστηκε η Σερένα Ουίλιαμς για να κάμψει την αντίσταση της γενναίας Ραντβάνσκα.

Ο οίστρος της Αμερικανίδας φάνηκε από το πρώτο σετ το οποίο κατέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες (σε 36 λεπτά) και με σκορ που δεν επιδεχόταν αμφισβήτηση (6-1). Ειδικά στα γκέιμ στα οποία σέρβιρε η Σερένα, η αντίπαλός της δεν μπορούσε να βρει λύση.

Στο δεύτερο σετ, η Πολωνίδα ανέβασε αισθητά την απόδοσή και κατάφερε να βάλει προβλήματα στην Ουίλιαμς η οποία πάντως το πάλεψε μέχρι τέλους (7-5).

Στο τρίτο όμως δεν υπήρχαν περιθώρια για αντιδράσεις. Οι άσοι στα σέρβις έπεφταν σαν βροχή (συνολικά έφτασαν τους 17) και η Σερένα με το άνετο 6-2 έφτασε με στιλ στην κατάκτηση του τροπαίου. Οπως τόνισε και ο σχολιαστής του BBC Τζον ΜακΕνρό, η Σερένα έδειξε guts!

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags