Facebook Pixel Ο Φωτογενής και η "γκόμενά" του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2010-12-27 18:07:00

Ο Φωτογενής και η "γκόμενά" του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φωτογενής και η "γκόμενά" του! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Βλοντάκης δεν στεναχωρήθηκε που δεν έφτασε στον τελικό του "Just the 2 of us", καθώς στο σπίτι τον περίμενε  πολυμελής οικογένεια και η ...γκόμενά του, όπως λέει κι ίδιος!

Ο "φωτογενής" πολίστας του Ολυμπιακού, όπως τον αποκάλεσε η Αθηναΐς Νέγκα (μέλος της κριτικής επιτροπής του "Just the 2 of us"), είναι παντρεμένος με την Κορίνα Στεργιάδου και όπως έχει δηλώσει είναι η γυναίκα της ζωής του, ο άγγελός του! Είναι μαζί εννέα χρόνια (τα επτά από αυτά παντρεμένοι) και έχουν κάνει τρία παιδιά: τον τρίχρονο Σπυρίδωνα, την πεντάχρονη Μαλένα και την εξάχρονη Ηλέκτρα.

Η Κορίνα Στεργιάδου ξεκίνησε ερασιτεχνικά να ασχολείται με το μόντελινγκ το 1997. Ένα χρόνο αργότερα, δήλωσε συμμετοχή για τον διαγωνισμό Playmate και στέφθηκε "Playmate 1998".  Ακόμα, ασχολήθηκε για ένα μικρό διάστημα με το τραγούδι και για μία σεζόν εμφανίσθηκε στο Romeo με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Έλλη Κοκκίνου, τραγουδώντας ποπ κομμάτια. Προς απογοήτευση του ανδρικού πληθυσμού, η πανέμορφη Κορίνα σταμάτησε πρόωρα τις εμφανίσεις στις πίστες, ενώ έχει αποκλείσει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στις πασαρέλες.

Ασφαλώς ένας από τους λόγους γι΄ αυτή την απόφαση είναι και ο σύζυγός της, για τον οποίο μιλάει με θαυμασμό: "Σίγουρα το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όλοι είναι η ομορφιά. Όμως, επειδή ήμουν σε έναν χώρο που είχα ...χορτάσει ομορφιά, αυτό που ξεχώρισα είναι ότι ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος με εσωτερική ομορφιά. Ήταν και είναι αγνό παιδί. Είναι καλοσυνάτος, δεν έχει πονηράδα μέσα του και από την αρχή ήταν ειλικρινής απέναντί μου. Με το που τον γνώρισα, τρελάθηκα, δεν περίμενα ότι θα μου συμπεριφερόταν έτσι...".

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και από την πλευρά του Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος τονίζει πως ο γάμος δεν τους έχει αλλάξει καθόλου: "Αισθάνομαι ζευγάρι με την Κορίνα. Τα παιδιά είναι εκείνα που μου θυμίζουν ότι είμαστε παντρεμένοι. Αλλά δεν θέλω να τη δω ως σύζυγο ή νοικοκυρά. Η γυναίκα μου είναι η γκόμενά μου! Το πιο σημαντικό είναι ότι ξυπνάω δίπλα στον άνθρωπο μου. Είναι μεγαλείο να ξυπνάς με χαμόγελο...".

Και για του λόγου το αληθές, δείτε σε βίντεο και φωτορεπορτάζ γιατί ο Αντώνης ξυπνάει με χαμόγελο...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags