Facebook Pixel Η σταρ Ελλάς του Θανάση!
Life
| 2012-11-15 19:27:00

Η σταρ Ελλάς του Θανάση!

Η σταρ Ελλάς του Θανάση!

Στην Ελλάδα της...χρεοκοπίας, γκλαμουριές και χαϊλίκια του lifestyle, όπως για παράδειγμα τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, απο ό, τι φαίνεται πλέον ελάχιστα ...συγκινούν (και ...πουλάνε).

Έγινε, λοιπόν, χθες βράδυ ο ετήσιος διαγωνισμός, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Dream City (χωρίς βεβαίως τα μεγαλεία και την πολυτέλεια προηγούμενων), αλλά λίγοι πρέπει να τον πήραν χαμπάρι κι ας τον παρουσίασε κοτζάμ Ελεωνόρα Μελέτη!

Κάτι το γεγονός πως για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν μεταδόθηκαν live από κάποιο τηλεοπτικό κανάλι(παρά μόνο διαδυκτιακά και απο το site tlife.gr.),κάτι η ...δόση που δεν ξέρουμε πότε θα την εισπράξουμε και κάτι η ...κατάθλιψη που μας έχει κυριέψει ως έθνος, είχαν αποτέλεσμα να αντιμετωπιστούν λες και επρόκειτο για τα...καλλιστεία της Αμαλιάδας...

Για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί ακόμη, "βασίλισσα της ομορφιάς" στέφθηκε η 176 εκατοστών Βασιλική Τσιρογιάννη (ήταν άλλωστε απο τα μεγάλα φαβορί ανάμεσα στις 19 φιναλίστ). Γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιά (για αυτό την λένε και "Νύμφη του Θερμαικού" αφού βγάζει τα ωραιότερα κορίτσια στην χώρα), φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η οποία μιλάει αγγλικά - ιταλικά, παίζει βόλει και έχει σχέση (σοβαρή απο ό,τι έμαθα) με ποδοσφαιριστή!

Το πιο...γαργαλιστικό , λοιπόν, σας το άφησα για το τέλος αφού η (κεντρική της ομάδας βόλεϊ Ελπίδας Θεσσαλονίκης) Βασιλική Τσιρογιάννη είναι το κορίτσι του Θανάση Παπαζογλου! Του 24χρονου σεντερ φορ, πρώην των Άρη, ΠΑΟΚ κι απο το περασμένο καλοκαίρι του ΟΦΗ! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο "καλός" της είχε ζητήσει και την σχετική άδεια απο τον Νίκο Αναστόπουλο για να χάσει μια προπόνηση προκειμένου να έρθει χθες βράδυ στην Αθήνα, να παρακολουθήσει τα καλλιστεία και να συμπαρασταθει απο κοντα στην Βασιλική. O κόουτς των Κρητικών του την έδωσε και έτσι ο νεαρός επιθετικός έφτασε στην Αθήνα με την πρωινή πτήση και επέστρεψε στη Κρήτη με την βραδινή. Άλλωστε, οι παλαιότεροι (και γνώστες του ...ροζ αθλητικου παρασκηνίου) θυμήθηκαν πως και ο "Αναστό" στα...νιάτα του- ως ποδοσφαιριστής- είχε συνάψει σχέση με εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων.

Ο Θανάσης Παπάζογλου πρέπει πάντως να πανηγύρισε για το ...γκολ που πέτυχε στα καλλιστεία η αγαπημένη του Βασιλική Τσιρογιάννη. Η νέα Σταρ Ελλάς όποτε έχει χρόνο πέρνει το αεροπλάνο και ...πετάγεται μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης, για να συναντηθεί και να μείνει με τον Θανάση Παπάζογλου. Και ο τελευταίος όμως, την έχει παρουσιάσει και σε αρκετούς συμπαίκτες του στον ΟΦΗ σαν την επίσημη αγαπημένη - μνηστή του.

Η Βασιλική Τσιρογιάννη, άγνωστη τότε, ήταν το κορίτσι που φιγουράριζε το περασμένο καλοκαίρι στις παραλίες της Μυκόνου δίπλα στον (σαφως πιο αναγνωρίσιμο) συντροφό της, Θανάση Παπάζογλου, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα "κουτσομπολίστικα" περιοδικά (και επικεντρωνόντουσαν στις "φέτες" κοιλιακούς του άσου). Απο εδώ και πέρα η ωραία Σαλονικιά θα γίνει εξίσου ...διάσημη ενώ η σχέση της με τον Θανάση Παπάζογλου εκτός απο την απόσταση θα πρέπει να αντέξει και την έκθεση στο lifestyle που θα φερει ο τίτλος της Σταρ Ελλας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags