Facebook Pixel Κολλημένη με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-05 13:23:00

Κολλημένη με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κολλημένη με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Άννα Δινέρη είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση τραγουδίστριας που θέλει να γίνει ηθοποιός. Δηλώνει τρελαμένη με τον Ολυμπιακό, ενώ το ψευδώνυμό της είναι «τίγρη» και δεν είναι καθόλου τυχαίο! Ο sportdog σας την παρουσιάζει...

Η Άννα είναι γεννημένη στην Αθήνα, ενώ έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη. Μόλις τελείωσε το Λύκειο σπούδασε μουσική (σολφέζ, θεωρία και πιάνο). Μεγάλο της όνειρο είναι και η υποκριτική, ενώ θέλει να πάρει πτυχίο και στα παιδαγωγικά.

Ασχολείται ενεργά με τη μουσική από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών. Κάποια στιγμή έγινε το front girl μιας ροκ μπάντας που λεγόταν «Ανεξάλειπτα Χρώματα» και τραγουδούσαν σε διάφορα φεστιβάλ. Για τρία χρόνια τραγουδούσε στο «Frangelico».

Η νεαρή τραγουδίστρια δηλώνει κολλημένη με τον Ολυμπιακό και πηγαίνει συνέχεια στο «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένης της ομάδας και μάλιστα από την θύρα των οργανωμένων!

«Μπορεί να είμαι και παραπάνω καλή στο σεξ. Έχω πολλή φαντασία, δεν μου αρέσουν τα συνηθισμένα. Επίσης, μου αρέσει το ξύλο. Όταν λέω «ξύλο», εννοώ και αυτό που έχεις στο νου σου εσύ, αλλά μου αρέσει και στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, να ρίχνω. Μέχρι τώρα έχω δείρει τρεις άντρες επειδή με χούφτωσαν», έχει δηλώσει η Άννα, η οποία δεν έχει τυχαία το ψευδώνυμο «τίγρη»!

Στην Άννα αρέσει να παίζει με τους άνδρες! «Γενικά, μου αρέσει να κοροϊδεύω τους άντρες. Τρελαίνομαι. Έχει τύχει να είμαι σε κλαμπ, να βλέπω έναν τύπο να με κοιτάζει την ώρα που χορεύω, να έχω συνεννοηθεί με τις φίλες μου ότι «τώρα θα κάνω μαλακία» και, μόλις έρχεται εκείνος να με χτυπήσει στην πλάτη, να γυρίζω και να κάνω «Παναγιά μου!» με μια έκφραση τρόμου και αηδίας στο πρόσωπο. Το παλικάρι –που, σημειωτέον, ήταν μια χαρά– έφυγε από το κλαμπ κλαίγοντας. Βλέπεις, έχω μια τάση να δημιουργώ στους άντρες κόμπλεξ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags