Facebook Pixel Αυτή η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-11-26 12:00:00

Αυτή η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το πέρασμα του Ντίνο Ντρπιτς από την ΑΕΚ ξεχάστηκε γρήγορα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τη σέξι σύντροφό του, Νίβες Σέλσιους που ακόμα δηλώνει οπαδός της Ένωσης!

Η εντυπωσιακή Νίβες ανέβασε πρόσφατα στο προφίλ της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της με μπλουζάκι της ΑΕΚ(!) προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς των "κιτρινόμαυρων".

"Σας αγαπώ όλους...", έγραψε η Νίβες και τρέλανε ακόμα περισσότερο τους φίλους της ΑΕΚ που δεν σταμάτησαν να την αποθεώνουν.

Θυμίζουμε ότι Ντρπιτς δοκιμάστηκε πέρυσι στην ΑΕΚ του Χιμένεθ, αποκτήθηκε για έξι μήνες τον Γενάρη και πρόλαβε να παίξει μόλις δύο παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα πριν αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2011.

Αλλά ποιος Ντρπιτς τώρα, ρε παιδιά; Όλα τα λεφτά είναι η sexy Νίβες, μοντέλο και τραγουδίστρια στην Κροατία, που προκαλεί πολλά ...εγκεφαλικά με τα προσόντα της.

Μιλάμε για τη γυναίκα που είχε πείσει τον άντρα της να κάνουν σεξ στο κέντρο του γηπέδου(!) της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκαλώντας μεγάλο σάλο στην πατρίδα της. Τι να λέμε τώρα... Φαντάζεστε να γινόταν κανένα τέτοιο σκηνικό στο ΟΑΚΑ;

Πολλά είπαμε, όμως, και ήρθε η ώρα να περάσουμε στη ...δράση! Ο σκύλος δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες και σας παρουσιάζει πλούσιο "υλικό" από τη σεξοβόμβα Νίβες...


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags