Facebook Pixel Όταν η Μαντόνα σκανδαλίζει! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-12-13 17:20:00

Όταν η Μαντόνα σκανδαλίζει! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η Μαντόνα σκανδαλίζει! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τα καυτά φιλιά που έδωσε η Μαντόνα στον σύντροφό της πάνω στη σκηνή, ο σκύλος σας παρουσιάζει όλες τις προκλητικές πόζες της βασίλισσας της ποπ! Απολαύστε...

Η Μαντόνα κατάφερε για μια ακόμα φορά να προκαλέσει με τα ...καμώματά της πάνω στη σκηνή. Τελευταίο "σκάνδαλο" της βασίλισσας της ποπ τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξε με τον σύντροφό της Ιμπραϊμ Ζαϊμπάτ.

Μπροστά στα μάτια χιλιάδων θαυμαστών της, η Μαντόνα άρπαξε τον σύντροφό της και του έδειξε πόσο ...ερωτευμένη είναι μαζί του. Πώς αντέδρασε το κοινό; Αφού αρχικά σάστισε, ξέσπασε σε χειροκροτήματα μπροστά στη θέα του καυτού φιλιού!

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη -ούτε η τελευταία, λογικά- φορά που η διάσημη τραγουδίστρια προκαλεί την ώρα που τραγουδάει.

Πολλές φορές στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε ενέργειες που έχουν ...σκανδαλίσει και ο σκύλος συγκέντρωσε τις πιο "ενδιαφέρουσες" σε φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

Από τις ολόγυμνες πόζες της πριν πολλά χρόνια έως το ερωτικό φιλί στη Μπρίντεϊ Σπίαρς και τις τελευταίες "αποκαλύψεις" (στήθους και οπισθιών) σε διάφορες συναυλίες ανά τον κόσμο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags