Στο εορταστικό θέμα της Sport Bitch, παίκτες από διάφορες ομάδες δίνουν τις ευχές τους σε όλους εσάς για καλές γιορτές. Αυτές τις άγιες μέρες που όλοι μας χρειαζόμαστε ξεκούραση, αγάπη, ελπίδα και χαρά, οι ποδοσφαιριστές εύχονται στους αναγνώστες του sportdog να περάσουν καλές γιορτές!

Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ): Αντιπροσωπεία των παικτών του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το παιδικό χωριό SOS στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά που στερούνται τους φυσικούς τους γονείς. Σε ένα περιβάλλον το οποίο έχει σχεδιαστεί επιστημονικά, κοινωνιολογικά και συναισθηματικά με κατάλληλο τρόπο τα παιδιά αυτά ζουν στα σπίτια των παιδικών χωριών SOS οργανωμένα σε ομάδες που έχουν τη μορφή οικογένειας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις εθελόντριες μητέρες και το εξαιρετικό έργο που παράγουν. Ο Στέφανος βρέθηκε στο παιδικό χωριό SOS και μοίρασε δώρα, αγκαλιές και χαμόγελα στα παιδιά.

Οι ευχές του Κλάους για τον sportdog: "Χρόνια πολλά με υγεία κι ευτυχία σε όλο τον κόσμο!".

Στέφανος Καπίνο (ΠΑΟ): "Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ΄ όλα και δύναμη σε όλους σας!".

Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ): "Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία! Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές. Καλή χρονιά".

Σωκράτης Φυτανίδης (Ατρόμητος): "O Δήμος Περιστερίου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς επιτελεί κοινωνικό έργο σε συνεργασία με τον Ατρόμητο. Συγκεντρώνει τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και τα διαθέτει στις άπορες οικογένειες του Δημου Περιστερίου. Φέτος στο χώρο που διανέμεται η ανθρωπιστική αυτή βοήθεια βρέθηκε και ο Σωκράτης Φυτανίδης και βοήθησε στη χορήγηση των αγαθών στους πολίτες.

Η ευχή του Σωκράτη είναι: "Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους Ελληνες εύχομαι η κρίση που βιώνουν πλέον όλα τα κοινωνικά στρώματα να υποχωρήσει και να επανέλθει ο ελληνικός λαός στο σωστό βιοτικό επίπεδο έχοντας εργασία, ικανοποιητική αμοιβή, υγειονομική περίθαλψη, δωρεάν παιδεία, ασφάλιση και όλα τα κοινωνικά δικαιώματα που του έχει στερήσει η κρίση. Υγεία σε όλους και καλή δύναμη για ένα καλύτερο 2013".

Θανάσης Παπάζογλου (ΟΦΗ): "H επίσκεψη της αντιπροσωπείας της ομάδας μας στο σύλλογο «Ελπίδα» ηταν μια κίνηση ανθρωπιάς και στήριξης προς τα παιδια αυτά που περνάνε τόσο δύσκολα αλλα και στους γονείς τους. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να προσφέρουμε λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε αυτά τα παιδάκια και τις οικογένειές τους και σίγουρα θα το επαναλάβουμε. Η ευχή μου για όλο τον κόσμο είναι: Πάνω απ΄ όλα υγεία και επιτυχίες στον καθένα ξεχωριστά για να αντιμετωπίσει την κάθε μέρα του χρόνου με δύναμη και αισιοδοξία".

Mέσα στα πλαίσια φιλανθρωπικών και κοινωνικών επισκέψεων του ΟΦΗ, Χαμόγελα και δώρα μοίρασε ο ΟΦΗ την Παρασκευή στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα "Ελπίδα" σε μια λιτή και ζεστή εκδήλωση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Τσαμπουράκης, ο γενικός αρχηγός Πέτρος Μαρινάκης και οι ποδοσφαιριστές Παπάζογλου, Κουρδάκης, Σόουζα, Λαμπρόπουλος και Βιτώρος που επισκέφτηκαν τις άρτιες εγκαταστάσεις του ξενώνα μοίρασαν δεκάδες δώρα στα παιδιά εν όψει γιορτών αλλά και πάρα πολλά αναμνηστικά της ομάδας όπως κασκόλ, τετράδια και στυλό. Από την πλευρά τους τα παιδιά, οι γονείς τους αλλά και οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος αγκάλιασαν πολύ θερμά την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ κα μάλιστα τα παιδιά είχαν ετοιμάσει ένα εξαιρετικό χορευτικό το οποίο παρουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Από πλευράς ΠΑΕ ΟΦΗ δόθηκε στον υποδιευθυντή του Ξενώνα κ. Δημήτρη Νάνη μια φανέλα του ΟΦΗ με τις υπογραφές όλων των παικτών και το λογότυπο της "Ελπίδας" στο μπροστινό μέρος, ενώ από πλευράς του ξενώνα δόθηκε ένα αναμνηστικό δώρο στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

 

Φανούρης Γουνδουλάκης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) : Oαρχηγός του Πανιωνίου εύχεται : «Η γέννηση του Χριστού να δώσει αγάπη,ειρήνη και δύναμη σε όλο τον κόσμο». 

Xρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους σας. Φέτος η χώρα μας έχει τα λιγότερα φωτεινά στολίδια από κάθε άλλη χρονιά. Ευχή μου είναι τουλάχιστον να μη σβήσει ποτέ η φλόγα που έχετε όλοι μέσα σας. Θα τα καταφέρουμε. Καλά Χριστούγεννα.