Η νίκη του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας με 2-0 πέραν της βαθμολογικής σημασίας ήταν για έναν ακόμα λόγο σημαντική για τους Κρητικούς. Έξτρα πριμ θα πάρουν για την σημερινή τους νίκη οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

Η διοίκηση της ομάδας τους είχε υποσχεθεί πριμ στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το οποίο έφτανε τις 10.000 ευρώ. Όμως λόγω της ήττας από τους «κιτρινόμαυρους», ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης άλλαξε τον τρόπο και το ποσό του πριμ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μοχάμεντ Σαρ ανάλαβε να ενημερώσει τους συμπαίκτες του, λίγο πριν το ματς, ότι υπάρχει έξτρα πριμ το οποίο είναι 5000 ευρώ για κάθε γκολ διαφοράς στην νίκη.

Δηλαδή 5.000 ευρώ στο 1-0 ή στο 2-1, 10.000 ευρώ στο 2-0, 15000 ευρώ στο 3-0 κ.ο.κ. Οπότε οι παίκτες του ΟΦΗ για το σημερινό 2-0 εις βάρος της Κέρκυρας θα μοιραστούν συνολικά 10.000 ευρώ.

Πρόκειται ασφαλώς για μια αξιέπαινη προσπάθεια της διοίκησης του Κρητικού συλλόγου, η οποία θέλει να περάσει το μήνυμα πως «η προσπάθεια ανταμείβεται». Και μάλιστα, σε δύσκολες από οικονομικής άποψης εποχές…