Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το Σαββατιάτικο ματς στο Ηράκλειο, με την πλευρά των φιλοξενούμενων μέσω του εκπροσώπου τους, Κώστα Παναγόπουλου να ζητούν όλη τη Θύρα 1  για τους φίλους του Ολυμπιακού.
 
Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ΟΦΗ απάντησαν αρνητικά, κάτι άλλωστε που έχουν κάνει με όλες τις ομάδες που έχουν επισκεφθεί την Κρήτη. Το γεγονός αυτό δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, καθώς με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ δεν έχει δώσει εισιτήρια φέτος σε καμία άλλη ομάδα.
 
Κατά τα άλλα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ακόμα πιο αυστηρά σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αφού ο αγώνας έχει κριθεί από της Σούπερ Λίγκα, ως «υψηλής επικινδυνότητας».
 
Από πλευράς ΟΦΗ γίνεται επίσης γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την ερχόμενη Πέμπτη με τις τιμές να είναι 10 ευρώ (Θύρες 1-4-5), 15 ευρώ, ενώ θα κυκλοφορήσουν κι περίπου 150 εισιτήρια για τις θύρες 2-7 των 20 ευρώ.
 
Επίσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας και της επικινδυνότητας της αναμέτρησης.