Kαι είχα πει ότι δε θα ξανα ασχοληθώ με τον Κατίδη. Ποτέ μη λές ποτέ τελικά, γιατί τα μεγαλύτερα  λουσίματα τα κάνουμε με τα «ποτέ» και τα «πάντα» που έχουμε πεί στο παρελθόν. Μα και πώς να μην ασχοληθώ, αφού ήρθε η τελευταία αποκριά κι ο Γιώργαρος βρήκε τον εαυτό του! Έβαλε ένα γκόλ και ντύθηκε Έρβιν Ρόμελ. Και να σου το χέρι σηκωμένο να χαιρετάει (ποιόν;) το στρατό του τρίτου Ράιχ; Ή μήπως τους Δωριείς στην κερκίδα (γιατί το ακούσαμε κι αυτό, ότι ήταν Δωρικός ο χαιρετισμός του Κατίδαρου).

Κοιτάξτε φίλοι μου. Κακό δεν είναι να έχεις μια ιδεολογία όποια κι αν είναι αυτή και να την υποστηρίζεις με σθένος. Άλλοι είναι κομμουνιστές, άλλοι είναι εθνικιστές , άλλοι αναρχικοί, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας  έχει τα πιστεύω του και αλοίμονο αν περιμέναμε να ήταν όλοι ομοιδεάτες, θα ήταν ανόητα ουτοπικό. Κακό όμως είναι : Να μην ξέρεις πού σου πάν τα τέσσερα και να σηκώνεις  πάνω το κουλό σου χωρίς να έχεις ιδέα τι συμβολίζει αυτό που κάνεις, μέσα σε ένα γήπεδο, το οποίο φιλοξενεί τον αθλητισμό, τη δραστηριότητα η οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ενώνει τους ανθρώπους και δεν τους χωρίζει με κοινωνικά, οικονομικά, εθνικιστικά και άλλα κριτήρια, με σκοπό απλά να προκαλέσεις για να ασχοληθούν ακόμη μια φορά μαζί σου.

Σίγουρα αν ρωτήσουμε τον Γιώργο Κατίδη ποιος ήταν ο Οσκαρ Ουάιλντ θα προσπαθεί να θυμηθεί σε ποια ομάδα αγωνίζεται, αλλά παρόλα αυτά ο Ουάιλντ είχε πεί : «Χειρότερο από το να κάνουν αρνητικά σχόλια για σένα είναι να μην κάνουν καθόλου σχόλια». Μάλλον το ασπάζεται αυτό ο Κατίδης χωρίς φυσικά να το έχει καταλάβει και μας ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν. Προσπαθεί να φανεί, να δειχθεί, να προκαλέσει, με οτιδήποτε άλλο εκτός από τις επιδόσεις του στο άθλημά του.Κι έχει καταντήσει γραφικός.

Δε μπορώ να διανοηθώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ο οποίος έχει τατουάζ πάνω του τη φράση : «Get rich or die tryin» τίτλος από cd του μαυρου ράπερ 50 cent!?!?!? είναι ναζιστής. Ούτε που ξέρει τι είναι, ούτε τι του γίνεται. Ότι βρίσκει ο κοτσάρει απάνω του και αμα βγάλει καμμια μπλούζα παθαίνεις πολιτισμική εμπλοκή από την Άρτα και τα Γιάννενα τα οποία έχει ζωγραφίσει και συνεχίζει ακάθεκτος. Αυτό θα πεί να κάνεις κάτι μόνο για να το κάνεις. Να μην είσαι αυθεντικός αλλά δήθεν.Ο Γιώργος Κατίδης είναι ο πρώτος άνθρωπος που χαιρέτησε ναζιστικά έχοντας πάνω του στίχους μαύρου ράπερ για να πανηγυρίσει ένα γκόλ. Κατάσταση ποτ πουρί.

Έβαλε ένα γκόλ με τη Βέροια και αμέσως έδειξε το χαρακτήρα του : Έκανε μια χειρονομία που δεν είχε ιδέα τι συμβόλιζε, μέσα σε ένα χώρο που δεν είχε καμμία θέση, προσπάθησε να τα μπαλώσει με χίλιες δυο φτηνές και ανυπόστατες δικαιολογίες και μου θυμίζει την κατσίκα που την αρμέγεις και σου δίνει το γάλα και μόλις τελειώσεις, σου χώνει μια κλωτσιά στον κουβά και το χύνει. Έτσι ένιωσαν οι φίλαθλοι της ΆΕΚ. Μόλις χάρηκαν επειδή σκόραρε ο Κατίδης ξενέρωσαν από τον βλακώδη κι ανυπόστατο πανηγυρισμό του.

Προκαλώ τον Γιώργο Κατίδη να πάει στην αρμόδια οργάνωση, να κάνει τεστ νοημοσύνης και να το βγάλει στη δημοσιότητα. Εάν το νοητικό πηλίκο του δεν αγγίζει το βασικό IQ  δε θα ξαναγράψω ποτέ για κείνον. Θα απαλλαχθεί λόγω βλακείας...Άν δεν το κάνει όμως...θα γράφω… θα ξαναγράφω… και θα ξαναγράφω…