Aν σταθείς για 5 λεπτά ακίνητος και σκεφτείς τι πράγματα και θάματα συμβαίνουν κάθε λεπτό αρχικά γύρω σου, στη συνέχεια στην Ελλάδα και τέλος παγκοσμίως, δε μπορεί, θα τρελαθείς. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά αν τρελαθείς μετά πιθανότατα θα σου απαγορεύσουν και να αναπαραχθείς, όπως ακούσαμε ότι δήλωσε ένας βουλευτής της Χ.Α. στην περιβόητη πλέον εκπομπή του Τράγκα.

Γι’ αυτό λοιπόν προσέξτε, εκφράσεις όπως : «Είμαι τρελός για σένα», «Τρελαίνομαι για σοκολάτα», «Έκανα τρελό κέφι στα μπουζούκια χθές», «Τρέλα μου πάει αυτό το μπλουζάκι», προφανώς θα αυτό-λογοκρίνονται διότι οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην τρέλα. Και άπαξ και σου στρίψει λίγο, μετά την έβαψες, αυτό μόνο χειροτερεύει. Τρέφεται κι από τις συνθήκες του περιβάλλοντος βλέπεις. Και άντε μετά να γίνεις γονιός. «Αρκετούς τρελούς έχομε κύριοι, η παραγωγή πρέπει να σταματήσει» σκέφτηκε ο καθηγητής πιάνου και το δήλωσε στα ΜΜΕ. Αν ήταν ψυχίατρος μάλλον θα μας έκανε μαθήματα σολφέζ. Λογικότατο.

Όλα κατά διαόλου φέτος. Μια ομάδα αγαπήσαμε κι εμείς, κι έγινε της κακομοίρας. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ερχόταν η μέρα που η ΑΕΚ θα έπαιζε με τον Πανθρακικό και αυτό θα ήταν «ντέρμπι» παραμονής! Δηλαδή να θες να μείνεις στον πάτο, και να είσαι για παρακάτω! Κι αυτός ο Πετρόπουλος, πόσα πια να κάνει ο άνθρωπος. Αυτός κι ο Μαγκάιβερ που ανατίναζε ένα κτήριο με μια οδοντογλυφίδα!Για τέτοια κατάντια μιλάμε. Αλλά έτσι είναι στη φύση οι δυνάμεις. Αντίθετες. Σηκώθηκε το χέρι του Κατίδη, κάτι θα πέσει. Μην είναι κατηγορία η ομάδα; Θα μας έχει βρει μεγάλη συμφορά. Αλλά δε νομίζω. Με τόσους σταρ του ποδοσφαίρου που διαθέτει το ρόστερ, δύσκολα μεν, δίκαια δε, μάλλον θα τον κερδίσουν τον Πανθρακικό. Αλλιώς, τους βλέπω όχι να βάζουν τα κλάματα επειδή τους πόνεσε η ήττα και ο υποβιβασμός (βλέπε τους παίκτες του Άρη που τουλάχιστον έδειξαν ότι έχουν και τσίπα και προσωπικά τους επαινώ) αλλά από το βρωμόξυλο που θα φάνε από ένα στάδιο «κατάμεστο» όπως καλούν τους οπαδούς να το γεμίσουν την Κυριακή.

Πέθανε και η Θάτσερ… Την έθαψε κι αυτή ο Μητσοτάκης…Κι οι άλλοι στην πατρίδα της το γλεντάγανε. Δηλαδή εμείς εδώ, τι πρέπει να κάνουμε άμα πεθαίνουν ένας ένας όλοι αυτοί οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι συνωμότες, οι διεφθαρμένοι, οι γλοιώδεις πολιτικοί που μας κατάντησαν ελεεινούς, άνεργους, κακομοίρηδες, δυστυχισμένους και άλλα πολλά χειρότερα; Να ανάβουμε από δυο καπνογόνα ο καθένας και να πανηγυρίζουμε τρία μερόνυχτα για κάθε πεθαμένο πολιτικό, ή να χέσουμε πάνω στον τάφο του; (το ακούσαμε και αυτό στην εκπομπάρα του Τράγκα, ότι ένα κατούρημα δεν είναι αρκετό). Ο πολιτισμός ενός λαού κρίνεται συν τοις άλλοις και από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους νεκρούς του. Ότι κι αν ήταν, ότι κι αν έκανε, πέθανε. Όσο ζούσε μπορούσες να εναντιωθείς στην πολιτική της δράση, στο πρόσωπό της, σε ότι σε έβρισκε αντίθετο τελοσπάντων. Τώρα που πέθανε, πόσο απολίτιστος πρέπει να είσαι για να γλεντοκοπάς; Μήπως σου λείπουν οι αφορμές διασκέδασης και μερικά δράμια μυαλού; Ευτυχώς που δεν ξέρουν στην Αγγλία τους ταραμάδες, γιατί θα έπεφτε κανένας ταραμάς στον επικήδειο και θα τους έκανε μήνυση η ΧΑ για τα πνευματικά δικαιώματα του τρόπου διαδήλωσης!

Ξέρετε κάτι; Μη σταθείτε 5 λεπτά ακίνητοι να σκεφτείτε τι γίνεται γύρω σας. Θα τρελαθείτε. Μην το δοκιμάσετε. Συνεχίστε όπως είστε. Όχι τίποτε άλλο, έχουμε και υπογεννητικότητα και πρέπει να αναπαραχθούμε, να κάνουμε παιδιά για να μην αφανιστούμε ως έθνος.