Facebook Pixel Το έτερον ήμισυ του Γέντρισεκ (ΦΩΤΟ)
Life
| 2010-12-30 11:57:00

Το έτερον ήμισυ του Γέντρισεκ (ΦΩΤΟ)

Το έτερον ήμισυ του Γέντρισεκ (ΦΩΤΟ)

Βρίσκεται στο πλευρό του επτά χρόνια και τον περασμένο Μάρτη δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για την Ναταλία Πεσαντίκοβα, η αγαπημένη του υποψήφιου στόχου του Παναθηναϊκού, Έρικ Γέντρισεκ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003, όταν και οι δυο τους ήταν 17χρονοι μαθητές και έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, για να δείξουν τον έρωτά τους ο ένας στον άλλον αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ στους καρπούς τους.

Η Ναταλία έκανε τα αρχικά του συζύγου της και ο Έρικ «χτύπησε» ένα «Ν». Μάλιστα, ο Γέντρισεκ όποτε σκοράρει, φιλάει τον καρπό του για γούρι.

Πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, ο Γέντρισεκ πέρασε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη μεγάλη του αγάπη και συγκεκριμένα στις 17 Μαρτίου του 2010. Ο γάμος είχε γίνει στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα του Ρουζόμπεροκ, και οι καλεσμένοι ήταν πάνω από 130 άτομα.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα σούπερ πάρτι, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Γέντρισεκ να δέχεται ένα περίεργο δώρο από τον ατζέντη του, Ντούρο Βένγκο, που ήταν μία βόλτα με ένα αερόστατο.

Οι δύο τους έφυγαν για μήνα του μέλιτος μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ. Έζησαν τρεις ονειρικές εβδομάδες στο Ντουμπάι, περνώντας τις νύχτες του στο εντυπωσιακό δωμάτιο του 27ου ορόφου του ξενοδοχείου «Burj al Arab».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags