Η Ελενα Φάκου μετά κόπων και βασάνων είδε τη Eurovision σε δύο διαφορετικές τηλεοράσεις, σε δύο διαφορετικά κανάλια, προσπάθησε δε,σε μια οθόνη υπολογιστή και μια οθόνη κινητού. Και κατάλαβε ότι ζούμε τραγουδώντας!

Με το κομμάτι της Γαλλίας ξεκίνησα να κάνω στριπτίζ. Με αυτό της Λιθουανίας σταμάτησα γιατί ο τύπος με ξενέρωνε και μόνο που τον έβλεπα, δυστυχώς τραγούδαγε κιόλας. Τη Μολδαβία εκπροσώπησε η ξαδέρφη της Lady Gaga και μετά αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ την Κρίστι από τη Φινλανδία.

Μετά σκέφτηκα ότι ένα ταξίδι στα Κανάρια Νησιά από όπου κατάγεται η τραγουδίστρια της Ισπανίας θα μου έκανε καλό και ακούγοντας το τραγούδι του Βελγίου σκέφτηκα ότι τα σοκολατάκια τους είναι καλύτερα από τη μουσική τους. Οσον αφορά την Εσθονία, ήθελα να ανέβω στη σκηνή και να γδύσω την τραγουδίστρια επειδή θέλω να φορέσω το φόρεμα της στο γάμο μου.

Η Λευκορωσία από φωνή μ@νάρα ενώ στη Μάλτα θυμήθηκα την Κική Δημουλά και το παγκάκι της. Με τη Ρωσία απόρησα και με τη Γερμανία επιβεβαίωσα ότι ξεκινάει μία αδιάφορη κατηγορία τραγουδιών, η οποία συνεχίστηκε με Αρμενία και Ολλανδία. Τερματίστηκε φυσικά 'οπως πίστευα με τη Ρουμανία, η οποία ξαναγέννησε μέσα μου την ιδέα του κιτς.

Μπόνι Τάιλερ τρως... Και ψεύδεσαι και τρως... Για τη Σουηδία τραγουδούσε κλαρινογαμπρός και για την Ουγγαρία hipster αλλά ντουζ πουάντ για το μαλλί αυτής που τραγουδούσε για τη συγκεκριμένη χώρα. Με τη Δανία απόρησα τι άρεσε από αυτό το τραγούδι σε όσους και την πρότειναν και την ανέδειξαν, με την Ισλανδία πάγωσα, με το Αζερμπαϊτζάν ζορίστηκα πολύ αλλά πραγματικά δεν έβρισκα τι να γράψω και δηλώνω ότι μου ήταν πραγματικά αδιάφορο και επιτέλους ήρθε η Ελλάδα με το Νο21, που την παραδέχομαι για τρεις λόγους: Ο πρώτος είναι ότι ο Ηλίας αν και αναδείχθηκε ο πιο σέξι άνδρας της Eurovision αφιέρωσε το κομμάτι στην κοπέλα του, ο δεύτερος επειδή ο Αγάθωνας είναι το μεγαλύτερο τρολ που έχει περάσει ποτέ από τη Eurovision και τον γουστάρω σαν τρελή και ο τρίτος επειδή η Ελλάδα βγήκε με τον αριθμό 21, που σημαίνει του χρόνου ΑΕΚάρα θα σε δούμε εκεί, εκεί στη Β' Εθνική... Στην Ουκρανία πήρα ένα τηλέφωνο να περάσει η ώρα...

Ο Ιταλός τραγουδούσε σα να ήταν κάπου αλλού, αυτός ξέρει που, ενώ η Νορβηγία πίστευα πως θα νικήσει! Με τη Γεωργία πήγα τουαλέτα, την Ιρλανδία την άκουγα από την τουαλέτα...

Σημείωση: Τα τελευταία δύο χρόνια οι νικήτριες της Eurovision είναι ξυπόλητες. Η Ευρώπη είναι ποδολάγνα και πολύ καλά κάνει.

Υ.Γ.: Για τον παρουσιαστή Ερικ δηλώνω ότι μεταναστεύω στη Σουηδία.