Facebook Pixel Η κυρία του Τότι! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Life
| 2010-12-31 15:32:00

Η κυρία του Τότι! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η κυρία του Τότι! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η Ίλαρι Μπλάζι είναι 29 ετών, γεννημένη στις 28 Απριλίου του 1981 στη Ρώμη.

Έγινε γνωστή στο ιταλικό κοινό ως χορεύτρια σε τηλεοπτικά σόου, ενώ πλέον εργάζεται ως μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια.

Η καριέρα της στην τηλεόραση ξεκίνησε από την εκπομπή "Passaparola", ενώ οι πρώτες της δουλειές στη RAI ήταν τα προγράμματα ήταν τα σόου "Top of the pops", "CD live" και "Che tempo che fa".

Είναι μια από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες διαφημίσεων στην Ιταλία και ουσιαστικά ήταν αυτή που τράβηξε το σύζυγό της σε αυτό το χώρο, καθώς είναι το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημίσεις εταιρίας κινητής τηλεφωνίας την τελευταία διετία.

Φυσικά, και στην Ίλαρι έχει τεθεί κατά καιρούς το περίφημο ερώτημα των ιταλικών γηπέδων, αν δηλαδή θα κάνει δημόσιο στριπτίζ εφόσον η ομάδα του συζύγου της Φρανσέσκο Τότι πάρει το πρωτάθλημα. Όταν η Ρόμα διεκδίκησε τον τίτλο, η Ίλαρι απάντησε αρνητικά: "Ας γδυθούν άλλες κοπέλες που υποστηρίζουν τη Ρόμα"!

Φυσικά, τα ιταλικά σκανδαλοθηρικά έντυπα δεν χάνουν την ευκαιρία να τη ρωτούν... τα πάντα για την προσωπική της ζωή, μέχρι και κάθε πότε κάνει σεξ με τον σύζυγό της! Η Ίλαρι, μάλιστα, απαντά χωρίς ενδοιασμούς: "Δεν ξέρω αν... φυλάει τα πόδια του ή το κάνει για να μη χάσει τις δυνάμεις του, πάντως παραμονή των αγώνων αποσύρεται με την ομάδα, οπότε για να κάνω έρωτα μαζί του θα έπρεπε να σκαρφαλώσω συρματοπλέγματα ή να σκάψω τούνελ. Και δεν είμαι ούτε ακροβάτης ούτε μυστικός πράκτορας"!

Αίσθηση είχε προκάλεσε και μια δήλωση περί της γοητείας που της ασκεί ο σύντροφός της, ο οποίος κερδίζει ακόμα και σε σύγκριση με τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Μπραντ Πιτ: "Καλός είναι ο Μπρατ Πιτ, αλλά εγώ προτιμώ τον Φρανσέσκο. Είναι αυτό που πάντα έψαχνα στη ζωή μου".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags