Τι και αν είναι έγκυος, δεν έχει μαλακώσει καθόλου και είναι πολύ αυστηρή με τα αγοράκια της. Ο 12χρονος, Brooklyn, ο 8χρονος Romeo και ο μόλις έξι χρόνων Cruz, πραγματικά έμπλεξαν, όταν άρχισαν να κάνουν χαζομάρες στις κερκίδες, αφού η μητέρα τους δε μπορεί καθόλου τις αταξίες.
Έτσι, όταν ο Cruz άρπαξε το αυτάκι του Brooklyn, η 36χρονη Victoria κούνησε με νόημα τον δείκτη του χεριού της και τους ζήτησε να σταματήσουν τις ανοησίες και να δώσουν προσοχή στον ποδοσφαιρικό αγώνα του πατέρα τους.
Δεν την κατηγορούμε. Είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλεις πέρα με 3 άντρες…Άλλωστε, και η ίδια σε παλαιότερη δήλωσή της έχει παραδεχτεί ότι το να είσαι μάνα είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική εργασία που έχει κάνει ποτέ.
Πηγή: protothema.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο