Facebook Pixel Κρατάει από ποδοσφαιρικό ...Τζάκι! (ΦΩΤΟ+BINTEO)
Life
| 2011-04-08 19:31:00

Κρατάει από ποδοσφαιρικό ...Τζάκι! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Κρατάει από ποδοσφαιρικό ...Τζάκι! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Προσγειωνόμαστε στην Αγγλία για να απογειωθούμε με τη νέα φιλοξενούμενη του sportdog, η οποία ...αγαπά την Premier League, το αγγλικό ποδόσφαιρο και ...κυρίως τους ποδοσφαιριστές!

Πρόκειται για την Τζάκι Ντεγκ, η οποία είναι 33 ετών, γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου του 1978 στο Χέντνεσφορντ του Σταφορντσάιρ της Αγγλίας.

Η Τζάκι εργάζεται ως φωτομοντέλο και ενίοτε ως ηθοποιός, ενώ στο παρελθόν υπήρξε χορεύτρια και ...κομμώτρια. Πολυτάλαντο κορίτσι!

Με το χορό ασχολήθηκε μόλις από τα 4 της χρόνια και μέχρι τα 18 της χρόνια κέρδισε σε αρκετούς διαφορετικούς διαγωνισμούς.

Το 1998, κλείνοντας τα 20 της χρόνια, είχε ήδη αποκτήσει το δικό της κομμωτήριο, ωστόσο δεν έμελλε να καθιερωθεί στο ρόλο της κομμώτριας καθώς η μοίρα και ...η μητέρα της είχαν άλλα σχέδια.

Το 1999, μετά από προτροπή της μητέρας της, η Τζάκι πείσθηκε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του περιοδικού Max Power, όπου και κέρδισε το πρώτο βραβείο, με αποτέλεσμα να ανοίξουν γι΄ αυτήν οι δρόμοι για το χώρος του μόντελινγκ.

Πάντως, το μικρό της ύψος (1,60μ. με αναλογίες 85-56-86), δεν της επέτρεψε να κάνει καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες, ωστόσο η σπιρτάδα της και το γεγονός ότι δεν είχε ταμπού μπροστά στο ενδεχόμενο να ...πετάει τα ρούχα της, την καθιέρωσαν γρήγορα ως "κορίτσι της σελίδας 3" των βρετανικών ταμπλόιντς.

Το ξεκίνημα έγινε στη "Sun", όπου το 2001 κέρδισε τον τίτλο του "κορυφαίου κοριτσιού της σελίδας 3"!

Ακολουθούν δεκάδες φωτογραφήσεις, τόπλες ή μη, σχεδόν σε όλα τα βρετανικά ανδρικά περιοδικά, με αποτέλεσμα να αποκτήσει δικό της, φανατικό κοινό, το οποίο απογοήτευσε το 2002, όταν και αποφάσισε να σταματήσει τις τόπλες φωτογραφήσεις.

Από το 2001 αρχίζει και τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση ως ηθοποιός, με ένα μικρό ρόλο στην ταινία "Is Harry on Boat?" του "Sky One".

Το 2004 ξαναρχίζει τις αισθησιακές φωτογραφήσεις, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ, με στόχο να "κερδίσει" και το αμερικάνικο κοινό, ενώ το 2006 επιστρέφει στη "Sun", και πάλι ως "κορίτσι της σελίδας 3".

Στις ΗΠΑ δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο Χόλιγουντ και το 2004 κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία "Eurotrip", ενώ το 2005 παίζει και στο βρετανικό φιλμ "The Poker Academy", που δεν έφτασε ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες καθώς κατέληξε απευθείας στην αγορά του βίντεο.

Το 2004 κέρδισε το πρώτο βραβείο στο "Celebrity 24 Hour Quiz" του ITV, με τα κέρδη της να πηγαίνουν στη φιλοζωική οργάνωση "RSPCA".

Όσον αφορά στη σχέση της με το ποδόσφαιρο, κατ΄ αρχάς δηκώνει οπαδός της Τσέλσι, ωστόσο αυτό μάλλον είναι το τελευταίο που την έκανε γνωστή στην Premier League.

Αιτία για την παταγώδη είσοδό της στο χώρο των σκανδαλθηρικών εντύπων, ήταν η παράνομη σχέση της με τον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος τότε ζούσε υπό την ίδια στέγη με τη σύζυγό του, Σέριλ Τουίντι.

Ωστόσο, ο δεσμός με τον Κόουλ δεν ήταν ο μοναδικός της Τζάκι με ποδοσφαιριστή, καθώς ακολούθησε και εκείνος με τον Νοτιοαφρικανό επιθετικό της Γουέστ Χαμ, Μπένι ΜακΚάρθι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags