Η Βιβή είναι πρώην Playmate, την γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι του MEGA, «Η εκδίκηση της Ξανθιάς», ενώ με τις κατά καιρούς φωτογραφίσεις της ανάβει φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας… Είναι εντυπωσιακή, κορμάρα και προκαλεί… ατυχήματα στο πέρασμά της. 

Πρώην ξανθιά, έπειτα μελαχρινή και τώρα κοκκινομάλλα, απέρριψε για τα μάτια του Γιώργου Πρίντεζη τον τίτλο «TV Persona», εγκατέλειψε τη δουλειά του μοντέλου και ξενιτεύτηκε, ακολουθώντας τον στην Μάλαγα και τώρα πάλι πίσω μαζί του στο… Λιμάνι.
 
Γοητευτική, χυμώδης και σέξι, η Βιβή Τσιάμη γεννήθηκε στην Αθήνα και ονειρευόταν από πιτσιρίκα να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος. Σπούδασε στη σχολή μανεκέν της Κρίστης Κρανά. Η συμμετοχή της στο video clip του Γιώργου Τσαλίκη «Με χαλάει», ήταν η πρώτη της επίσημη εμφάνιση. Ακολούθησαν επιδείξεις μόδας με τον Μιχάλη Ασλάνη και τον Μάκη Τσέλιο. Η κορυφαία στιγμή ήταν η κατάκτηση του διαγωνισμού ομορφιάς «Playmate 2003» και οι συνεργασίες της με γνωστούς ξένους οίκους μόδας.
 
Ο σκύλος είναι φανατικός θαυμαστής της Βιβής και σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ με μερικές από τις πιο καυτές φωτογραφίες της.