"Άντε καλορίζικο"… Έτσι δεν λένε όταν κάποιος μπαίνει σε καινούργιο σπίτι για πρώτη φορά; Τώρα θα μου πεις ότι υπάρχει και μία άλλη φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον σε τέτοιες περιπτώσεις… "Με το δεξί". Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και περίεργοι, θα προτιμήσω να την αποφύγω, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας.

Άλλωστε εδώ θα τα λέμε όλα… Στην Ταράτσα, όπου η πολιτική δεν έχει καμία θέση. Αντιθέτως το τηλεοπτικό κουτσομπολιό, τα νέα από τη showbiz, τα αφιερώματα και τα ρεπορτάζ, ενδείκνυνται για το "άπλωμα των ρούχων".

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να ξεκινήσει αυτή η στήλη χωρίς να μας κάνουν "ποδαρικό" η Ελένη και η Ειρήνη. Φίλες κολλητές… άλλωστε μένουν και στα διπλανά διαμερίσματα της showbiz. Τις πέτυχα χθες Στην Ταράτσα και τα είπαμε λίγο… Άντε καλή μας αρχή…

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη εκτός από το να τραγουδά, μας έπεισε πως ξέρει να χορεύει…

Τη γνωρίσαμε στο "X-Factor" και κατάφερε να ξεχωρίσει με τα καμώματά της. Μπορεί όλοι να συζήταγαν για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την ωραία φωνή, αυτό όμως που σχολιάστηκε ακόμα πιο πολύ ήταν η κόντρα της με τον τότε κριτή του show, Γιώργο Θεοφάνους.

Όπως και να έχει η Ειρήνη ήρθε στο DWTS να πάρει το αίμα της πίσω… και φυσικά τους γράφει όλους στο πίσω μέρος του κορμιού της που ξέρει να το κουνάει καλά!!!

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη πάντα ήξερε να τραγουδά και να χορεύει…

 Η Φουρέιρα ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique. 

Ξεκίνησε τη solo καριέρα της αμέσως μετά τη διάλυση του συγκροτήματος και το Φεβρουάριο του 2010 ήταν υποψήφια μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι "Η Κιβωτός του Νώε".

Το μεγάλο Μπαμπ έγινε με τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show του MEGA "Just the two of us", μαζί με τον ηθοποιό - τραγουδιστή Παναγιώτη Πετράκη που κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση.

Τον Δεκέμβριο 2010 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκο με τίτλο "Ελένη Φουρέιρα", ενώ ένα μήνα αργότερα έγινε πλατινένιος.

Και οι δύο αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό μόλις πατήσουν πάνω στην σκηνή. Η νέα είναι ωραία αλλά η παλιά (λέμε τώρα) είναι μοιραία…

Ελένη ή Ειρήνη;

Και το crash test ξεκινά…

Εδώ δυσκολεύεσαι να τις ξεχωρίσεις είναι η αλήθεια…

Εδώ διαφέρει μόνο η οπτική γωνία…

Αριστερά είναι η Ελένη μας… Δεξιά είναι η Ειρήνη μας, ή μήπως όχι; 

Εγώ πάντως ψηφίζω το κίτρινο…

Και ήρθε η ώρα για το μάντεψε ποια…

Όπως και να χει μας αρέσουν και οι δύο... άλλωστε όπως καταλάβατε οι διαφορές είναι μικρές… 

Κι επειδή αυτό το θέμα μού έφτιαξε το κέφι θα κλείσω με ένα τραγουδάκι που κατά σύμπτωση το έχουν χορέψει και οι δύο… με μια μικρή διαφορά και πάλι… Η Ελένη μας το τραγουδάει κιόλας…

Tranquila και πάμε…

Και μην ξεχνάτε τα βλέπω όλα… Στην Ταράτσα