Μα τι ωραία μέρα σήμερα, ηλιόλουστη… και έχει μια θέα από την Ταράτσα, άλλο πράγμα σας λέω… και εκεί που καθόμουν πίνοντας τον καφέ μου και ρέμβαζα τα ζωντανά χρώματα αυτής της πόλης, μου ήρθαν τα σκάγια… έτρεχα να κρυφτώ κάτω από τα εσώρουχα της Στικούδη… Ακάλυπτος έμεινα φυσικά…

Ξάφνου ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου κατά Alpha μεριά και μια ακόμα αποχώρηση είχαμε στο "Σπίτι μου σπιτάκι μου". Αυτή η Σπυροπούλου δεν έχει αφήσει και κανέναν όρθιο… Ό,τι κινείται, πυροβολείται.

Στην αρχή εξόντωσε την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ζήνα Κουτσελίνη, στη συνέχεια την ίδια τύχη είχε και ο Νίκος Παρτσώλης, ενώ η Ελευθερία Κεφαλά μπήκε στο σπίτι είπε καλημέρα, έκλεισε την πόρτα και έφυγε νύκτα μέσα σε λίγες ώρες.

Επόμενο και τελευταίο θύμα γι΄ αυτή την εβδομάδα είναι ο Ευτύχης Γρυφάκης. Τον γνωρίσαμε στην εκπομπή "Καλοκαίρι Παντού" της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου ενώ η συνεργασία του με την κα Σπυροπούλου δεν κράτησε για πολύ, λόγω έντονου φόρτου εργασίας και ανάγκης του ίδιου για διακοπές.

Μπορεί να είναι και έτσι… μπορεί όμως και όχι.

Εγώ πάντως προτείνω να αλλάξει τίτλο η εκπομπή και να λέγεται "Το καταραμένο σπίτι". Όπως επίσης θα πρότεινα να αλλάξει δουλειά η κυρία Σπυροπούλου για να ησυχάσουμε και εμείς. Σίγουρα ξέρει να κάνει κάτι άλλο πάρα πολύ καλά, από το να παρουσιάζει…

Όπως να ποζάρει…

Και για του λόγου το αληθές… 

Προσοχή όμως γιατί "σκοτώνει"…