Facebook Pixel Συνελήφθη WAG για απόπειρα δολοφονίας του συντρόφου της! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-11-10 20:06:00

Συνελήφθη WAG για απόπειρα δολοφονίας του συντρόφου της! (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη WAG για απόπειρα δολοφονίας του συντρόφου της! (ΦΩΤΟ)

Πασίγνωστη WAG πρωταγωνιστεί σε μια απίστευτη ιστορία, καθώς κατηγορείται οτι μαχαίρωσε τον φίλο της και πρώην ποδοσφαιριστή!

Ο λόγος για τη γνωστή και ως "Κιμ Καρντάσιαν της Γαλλίας", Ναμπιλιά Μπενατιά, η οποία κατηγορείται πως επιτέθηκε με μαχαίρι στον σύντροφο της και πρώην ποδοσφαιριστή, Τόμας Βεργκάρα!

Ο Βεργκάρα διακομίστηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο "Ζορζ Πομπιντού" του Παρισίου, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η Μπενατιά μεταφέρθηκε και αυτή σε κατάσταση σοκ!

Νωρίτερα, το προσωπικό του ξενοδοχείου στην περιοχή της Μπουλόν-Μπιλανκούρ είχε καλέσει την αστυνομία στις 2:30 τα ξημερώματα, καθώς από το δωμάτιο του ζευγαριού ακουγόταν "τσακωμοί και φασαρία"!

Η Μπενατιά συνελήφθη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, με την αστυνομία πάντως να αναφέρει οτι δεν φάνηκε κάτι στις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ δεν βρέθηκε και αίμα στο δωμάτιο...

Το περίεργο είναι πάντως οτι ο Βεργκάρα δεν θέλει να καταθέσει μήνυση κατά της Μπενατιά... Η ιταλικής και αλγερινής καταγωγή καλλονή παλιότερα είχε σχέση και με τον μέσο της Ίντερ, Γιοάν Μ`Βιλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags