Η αλήθεια είναι ότι ένα κουρεματάκι αυτό το σήριαλ το ήθελε. Δεν τους έκατσε καλά η φράντζα, συμβαίνουν αυτά και στα καλύτερα κομμωτήρια. Ε, τι να πω ψέματα ρε παιδί μου, δεν βλεπόταν…

Αντιγραφή1

Μια συνεχή βαβούρα στα αυτιά σου, μια υστερία αδικαιολόγητη από την Ανδρίτσου και έναν Μουτσινά, μια από τα ίδια. Το ζεύγος δε αυτό copy- paste από την Άβα (Γαλανοπούλου) και τον Φώτη (Σπύρου) στους "Δύο Ξένους". Αυτή μια υστερική γυναίκα που έχει το πάνω χέρι στη σχέση και αυτός ένας ευνουχισμένος άντρας να τρώει χαστούκια επειδή "παίζει" το ματάκι του!

Αντιγραφή2

Θα θυμάστε όλοι φαντάζομαι τη διαμάχη στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη μεταξύ της Μπαρτζώκα (Χρυσούλα Διαβάτη) και της Μπούρνοβα (Πηνελόπη Πιτσούλη). Όπως επίσης θα θυμάστε και τις θεϊκές ατάκες μεταξύ της Ντένη Μαρκορά (Ντίνα Κώνστα) και της Φλώρας Μπαρμπαρίτσας( Χρυσούλα Διαβάτη). Ένα ίδιο "σκηνικό" υπάρχει λοιπόν και στις Τρίχες… Αυτό της Ζιράνα και της Χρυσούλας, που σε καμιά περίπτωση δεν αγγίζουν τα επιτυχημένα δίδυμα παραπάνω. 

Hello!!! Το έχουμε ξαναδεί αυτό το concept…

Αντιγραφή3

Ατάκες ξεπερασμένες, χιλιοακουσμένες από προηγούμενα σήριαλ του Ρήγα με κάποιες μικρές παραλλαγές και μία σκηνοθεσία που θυμίζει τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι πόνταρε σε αυτή τη σειρά αλλά τελικά μάλλον κάηκε στο ντεκαπάζ αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 17%, παρά το δυνατό καστ και τους εγχώριους celebrities που έχουν κάνει guest στα προηγούμενα επεισόδια. Για το λόγο αυτό, το κανάλι εξετάζει να κλείσει το τηλεοπτικό κομμωτήριο πριν από τα Χριστούγεννα ή στις αρχές του καινούργιου χρόνου και όχι τον Ιούνιο, στο τέλος δηλαδή της τηλεοπτικής σεζόν, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

  

Τελικά ένα πράγμα έχω να πω, Προφητικός ο τίτλος!!!