Κ.Σ: "Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει;"

Αυτά και άλλα πολλά είπε η Κ. Σπυροπούλου… 

Πάμε να βγάλουμε τώρα την ακτινογραφία μας…

Ποια είναι η σχέση της με τους συνεργάτες της;

"Είναι άκομψο να μιλάς για τον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, αλλά, όπως θα διαπίστωσες και εσύ, είμαι οικεία με όλους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι. Ούτε απόμακρη είμαι ούτε ζω σε γυάλα. Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει; Κάτι τέτοιο δεν συνάδει ούτε με την ηλικία ούτε με τον χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να το κάνω. Από τους συνεργάτες μου μαθαίνω, εμπνέομαι, παίρνω και δίνω πράγματα. Και αν είμαι απαιτητική -όπως είμαι άλλωστε και με τον εαυτό μου- είναι γιατί θέλω το καλύτερο και πιστεύω ότι όταν υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα όλα λειτουργούν καλύτερα".

ΘΚ: Κωνσταντίνα μου, το ότι είσαι 27 ετών δεν έχει να κάνει με το αν είσαι bitch με τους συνεργάτες σου ή όχι… οπότε είναι άκυρο αυτό που λες. Από την άλλη μάλλον ζεις σε μια γυάλα γιατί έχεις άλλη εικόνα από την πραγματικότητα. Καλός ή κακός, μάλλον κακός για εσένα, οι συνεργάτες σου είναι άνθρωποι και μιλούν και εκτός εκπομπής… Αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν το στοματάκι τους και μιλούν για τις υστερίες που παθαίνεις πίσω από τις κάμερες αλλά και για τα βλέμματα που τους ρίχνεις "on air" για να μη σε διακόπτουν και φυσικά για να τους δίνεις το "OK" να πάρουν τον λόγο… Πολύ δημοκρατική συμπεριφορά για ένα 27 χρόνο κορίτσι.

Τα νούμερα τηλεθέασης…

"Ναι, νιώθω ικανοποιημένη. Υπάρχουν πια πάρα πολλά προγράμματα, διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ σε σχέση με τα παρεμφερή, το Σπίτι μου, σπιτάκι μου δεν έχει μεγάλη διαφορά στα νούμερα. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου προσπάθεια. Αν μη τι άλλο, δεν θα μπορούσα να βγω και να κάνω κατευθείαν τριαντάρια και σαραντάρια. Το κοινό ακόμα δεν με ξέρει, με δοκιμάζει. Από την άλλη, γίνεται τόσο μεγάλη αναπαραγωγή λάθος πραγμάτων καθημερινά που και ο κόσμος έχει μπερδευτεί. Ωστόσο, το 13% και το 14% τηλεθέαση δεν είναι εύκολο νούμερο όταν απέναντι έχεις επιτυχημένες σειρές ή άλλες εκπομπές. Τώρα ξεκινάω".

ΘΚ: Ο κόσμος είναι αυστηρός κριτής και δεν είναι χαζός… Τα χαμηλά σου νούμερα ίσως να δείχνουν ότι δεν πολύ γουστάρει αυτό που βλέπει… Λέω εγώ τώρα…

Από την άλλη δεν μπορείς να παρουσιάζεις δική σου εκπομπή, όντας άπειρη στα τηλεοπτικά δρώμενα και να φέρεσαι σαν τη Ρούλα Κορομηλά στις χρυσές τις εποχές. Όσο για το ότι ο κόσμος έχει μπερδευτεί… μάλλον κάνεις λάθος! Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά έλεγε η γιαγιά μου… Σοφή γυναίκα η κυρά Βικτώρια…

 

 

Μικρή είσαι, θα μάθεις… άλλωστε είσαι μόνο 27 χρονών κορίτσι…

Ρίξε βρε παιδάκι μου και κάτι πάνω σου… μικρό κορίτσι… θα πουντιάσεις…