Όπως διαβάσατε και νωρίτερα από τον σκύλο, η ταλαντούχα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινία με πολίστα από ομάδα της Αττικής. Η ταινία έχει ήδη γυριστεί και θα βγει στην δημοσιότητα σε λίγες ημέρες από το sirina.tv.

Ας πούμε όμως και δύο λόγια για την πρωταγωνίστρια.

Η Βούλα Βαβάτση, είναι η Miss Τουρισμός 2010 και μόλις 21 χρονών. Είναι σέξι, όπως βλέπετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες και φιλόδοξη. Στόχος της είναι να κάνει πολλές φωτογραφήσεις ως μοντέλο και να περπατήσει σε πασαρέλες του εξωτερικού.

Όσον αφορά τις ερωτικές της ταινίες, η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα: «Η δική μου ταινία είναι καλύτερη από της Τζούλιας και της Ντούβλη, εγώ είμαι πιο αυθόρμητη. Οι άλλες ταινίες δεν ήταν τόσο αισθησιακές. Πριν το dvd είχα βγάλει αρκετά video με τον σύντροφό μου, αλλά όχι σαν... εξάσκηση! Με έψηνε πολύ η εμπειρία να κάνω sex μπροστά στον φακό, μου αρέσει να προκαλώ. Μου αρέσει η ιδέα ότι θα με δει τόσος κόσμος».

Ωστόσο, εξίσου… διαχυτική και αποφασιστική είναι τις νύχτες και έξω από τις ταινίες: «Πάντα ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση. Αν όμως υπάρχει κάποιος που μου αρέσει θα του το δείξω. Θα παίξω πονηρά βλέμματα, θα γλείψω λίγο το καλαμάκι ή το παγάκι από το ποτό μου, θα χαϊδεύω λίγο το πόδι μου προς τα πάνω μέχρι να το αντιληφτεί. Δεν είμαι από αυτές που περιμένουν. Αν μου αρέσει κάποιος το κάνω μαζί του από την πρώτη μέρα».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: