Η Τσέχα καλλονή διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί και ατενίζει τον κόσμο από το ύψος του 1.80. Ξανθιά, με πράσινα μάτια συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους άντρες να… βλέπουν πεταλουδίτσες.

Το 27χρονο τοπ μόντελ έκανε τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ σε ηλικία 17 ετών, όταν πόζαρε για το εξώφυλλο της «Vogue» και αποτελεί ένα από τα νεότερα μοντέλα που είχαν αυτήν την τιμή… Στο χώρο της μόδας καθιερώθηκε ως «άγγελος» της εταιρίας εσωρούχων «Victoria's Secret», έχει κάνει περισσότερα από 80 εξώφυλλα για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, ενώ έχει δουλέψει με κορυφαίους σχεδιαστές και έχει αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες κορυφαίων εταιριών του κόσμου της μόδας.

Με πατέρα τον κορυφαίο Τσέχο μπασκετμπολίστα του παρελθόντος, Γιόζεφ Κούρκα, η Καρολίνα δεν έπαψε ποτέ να αγαπά το μπάσκετ και πλέον είναι μια από τις διασημότερες οπαδούς των Νιου Γιορκ Νικς, τους οποίους παρακολουθεί συστηματικά - με εισιτήριο διαρκείας - από τις εξέδρες του "Madison Square Garden".

Εκτός από το μπάσκετ έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στην πυγμαχία, καθώς στο παρελθόν είχε δεσμό με τον Ουκρανό μποξέρ, Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Τώρα, είναι αρραβωνιασμένη με τον Αμερικανό ηθοποιό Άρτσι Ντιούρι, με τον οποίο απέκτησε κι το πρώτο της παιδί. Όσον αφορά εκείνους που σχολιάζουν πικρόχολα την κατά καιρούς αυξομείωση του βάρους της η ίδια απαντά: «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω δίαιτα. Είμαι αυτή που είμαι. Δεν θέλω να γίνω κάποια άλλη. Η μητέρα φύση με έφτιαξε έτσι και είμαι ευτυχισμένη από το αποτέλεσμα».

Απολαύστε την: