Η 33χρονη Μαλία είναι μοντέλο και ασχολείται επαγγελματικά με το σέρφινγκ. Γεννήθηκε στην Καλιφορνία και μεγάλωσε στη Χαβάη, ενώ ο «έρωτάς» της για το άθλημα… φούντωσε από πολύ μικρή ηλικία. Στα δεκαπέντε της μόλις χρόνια κέρδισε στο Αμερικανικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα σέρφινγκ και από εκεί άνοιξε ο δρόμος για μια μεγάλη και… νέα καριέρα.

Το… ταλέντο της με τη σανίδα στο νερό δεν πέρασε απαρατήρητο κι έτσι γεννήθηκε μια νέα καριέρα στο μόντελινγκ. Πόζαρε για περιοδικό σέρφινγκ και σειρά πήραν φωτογραφίσεις με μαγιό σε μεγάλα περιοδικά. Από εκεί μεταπήδησε και στο χώρο της τηλεόρασης με συμμετοχές σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Παρά το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί ως ένας από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους από το περιοδικό «People» και το «Esquire» την κατέταξε ανάμεσα στις πιο 10 σέξι αθλήτριες, η ίδια δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μεγάλη της αγάπη…

Το 2007 η εντυπωσιακή Μαλία παντρεύτηκε τον Αυστραλό επαγγελματία σέρφερ, Λουκ Στέντμαν, με τον οποίο απέκτησε το 2009 και το πρώτο της παιδί. Αυτό το διάστημα βρίσκονται σε διάσταση και η ίδια μοιράζει το χρόνο της σε Χαβάη, Γαλλία, Αυστραλία και Καλιφόρνια.

Απολαύστε την: