Facebook Pixel Σήκωσε το μαγαζί η σέξι κυρία Μπράβο! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-01-07 19:22:00

Σήκωσε το μαγαζί η σέξι κυρία Μπράβο! (ΦΩΤΟ)

Σήκωσε το μαγαζί η σέξι κυρία Μπράβο! (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση προκλήθηκε μεσοβδόμαδα στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά, από μια εκρηκτική Ισπανίδα που… χίμηξε σε μαγαζί με τσάντες και αγόρασε αρκετά πανάκριβα κομμάτια.

Ο λόγος για την σύζυγο του Ραούλ Μπράβο, η οποία είναι φανατική… οπαδός των προϊόντων Louis Vuitton και μην μπορώντας να βρει αυτά που ήθελε στη Γλυφάδα όπου διαμένει με τον άσο του Ολυμπιακού και τα παιδιά της, αποφάσισε να ανέβει στην Κηφισιά μόνο και μόνο για να ξοδέψει χρόνο και χιλιάδες ευρώ στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Το αποτέλεσμα ήταν να αγοράσει τέσσερις τσάντες και διάφορα αξεσουάρ, η συνολική αξία των οποίων ήταν άνω των 9.000 ευρώ.

Η Χέμα Τσικάνο δεν είναι απλά μια όμορφη μητέρα δύο παιδιών, αλλά παραμένει μια σούπερ σέξι γυναίκα, η οποία στη μια ώρα που έμεινε στην Κηφισιά κατάφερε να συγκεντρώσει πάρα πολλά βλέμματα των κατοίκων των Βορείων Προαστίων της Αθήνας.

Στην Γλυφάδα την έχουν μάθει πλέον, αφού τις πολλές ελεύθερες ώρες της, τις περνάει είτε κάνοντας shopping στα μαγαζιά της περιοχής είτε πίνοντας το καφεδάκι με τις φίλες της σε γνωστά στέκια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags