Facebook Pixel Αυτή η γυναικάρα διώχνει τον Πέτριτς από τον ΠΑΟ!
Life
| 2015-03-04 10:15:00

Αυτή η γυναικάρα διώχνει τον Πέτριτς από τον ΠΑΟ!

Αυτή η γυναικάρα διώχνει τον Πέτριτς από τον ΠΑΟ!

Ποια είναι η εντυπωσιακή Ελληνίδα που ετοιμάζεται να χαλάσει την παραμονή του Κροάτη επιθετικού στο Τριφύλλι; O Σκύλος παρουσιάζει τη sexy Δέσποινα Πέτριτς σε φωτογραφίες. 

Πρώτος ο SportDog αποκάλυψε τις δυσκολίες που υπάρχουν στην υπόθεση της παραμονής του Μλάντεν Πέτριτς στον Παναθηναϊκό. Τη στιγμή που όλα τα ρεπορτάζ μιλούσαν για δεδομένη ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη άσου, λόγω των φετινών πολύ καλών εμφανίσεων, ο Σκύλος παρουσίαζε τη σκέψη του ποδοσφαιριστή να φύγει το καλοκαίρι από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Ελβετία. Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SportDog ήρθε πριν λίγες μέρες όταν ο Πέτριτς δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στους Πράσινους και πως μπορεί ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Βέβαια, ο Πέτριτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει και ρόλο στην τελική του απόφαση θα παίξει οπωσδήποτε η γυναίκα του, η όμορφη Δέσποινα. Η Ελληνίδα σύζυγος του διεθνή Κροάτη φέρεται να θέλει την επιστροφή στην Ελβετία, εκεί όπου έζησε αρκετά όμορφα χρόνια με τον σύζυγό της. Ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της χρονιάς. Μέχρι να αποφασίσει ο Πέτριτς αν θα μείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό ή θα ακούσει την προτροπή της γυναίκας του, εμείς ας απολαύσουμε σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα τη σέξι σύζυγό του...

Αντέχετε να δείτε πιο "καυτά" και προκλητικά θέματα; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags