Facebook Pixel Τι ανέβασε η σύντροφος Πουλίδο μετά το σκάνδαλο!
Life
| 2015-04-15 15:15:00

Τι ανέβασε η σύντροφος Πουλίδο μετά το σκάνδαλο!

Τι ανέβασε η σύντροφος Πουλίδο μετά το σκάνδαλο!

Η απάντηση (με φωτογραφίες από την Κέρκυρα) της σέξι Ραμίρεζ, η οποία φέρεται να είναι φιλενάδα της καυτής παρουσιάστριας που ξεμπρόστιασε τον διεθνή άσο του Λεβαδειακού! 

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει στο Μεξικό με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο, επιθετικό του Λεβαδειακού και υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός άσος πρωταγωνιστεί σε ένα άκρως αποκαλυπτικό βιντεάκι, που τον δείχνει να χορεύει αισθησιακά μπροστά σε κάμερα υπολογιστή, φορώντας μόνο το εσώρουχό του, για χάρη μιας γνωστής και καυτής παρουσιάστριας της πατρίδας του, της Βίβιαν Σεπέδα.

Η σέξι τηλεπερσόνα, η οποία μόνο καλό κορίτσι δεν είναι, αφού έχει γυρίσει μέχρι και sex tape, έβγαλε στη φόρα τις ιδιαίτερες στιγμές της με τον Πουλίδο, σε μία συνομιλία που είχαν κατά το παρελθόν μέσω Skype.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι στο Μεξικό αναφέρουν ότι έχουν ακόμα πιο προκλητικό υλικό με τον άσο του Λεβαδειακού που σκοπεύουν να δημοσιεύσουν τις επόμενες μέρες.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η σύντροφος του Πουλίδο, η επίσης εντυπωσιακή Ραμίρεζ, δε φαίνεται να επηρεάζεται από το σκάνδαλο. Η σέξι Μεξικανή, οποία έχει έρθει στη χώρα μας για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα κοντά στον αγαπημένο της, ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι της με τον Πουλίδο στην Κέρκυρα, σα να μην τρέχει τίποτα!

Πάρτε μια γεύση...

Θυμηθείτε το βίντεο με τον γυμνό Πουλίδο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags