Ο πρωταγωνιστής του θέματος δεν είναι δα και κανένα μεγάλο αστέρι της μπάλας, αν και έχει περάσει από κάποιες καλές ομάδες, αλλά σίγουρα είναι ...αστέρι η εντυπωσιακή σύντροφός του που αναστάτωσε το Νησί των Ανέμων με τα πλούσια προσόντα της.
Ο λόγος για τον Λουίς Αντόνιο Χιμένες και τη Μαρία Χοσέ Λόπες που αυτό το διάστημα απολαμβάνουν μερικές ημέρες χαλάρωσης στη Μύκονο.
Ο 31χρονος μέσος, που έχει παίξει σε γνωστούς συλλόγους της Ιταλίας (Λάτσιο, Ίντερ, Πάρμα), χωρίς πάντως να καταφέρει να διακριθεί, έχει σταματήσει να απολαμβάνει την μπάλα, αφού τα τελευταία πέντε χρόνια παίζει ποδόσφαιρο στο Ντουμπάι. Ωστόσο, φαίνεται να ...απολαμβάνει και με το παραπάνω τις πληθωρικές καμπύλες του διάσημου μοντέλου από τη Χιλή.
Απολαύστε τις κι εσείς...
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο