Facebook Pixel Ποιος Βαρουφάκης; Δείτε την ξανθιά κουκλάρα!
Life
| 2015-07-15 18:47:00

Ποιος Βαρουφάκης; Δείτε την ξανθιά κουκλάρα!

Ποιος Βαρουφάκης; Δείτε την ξανθιά κουκλάρα!

Η όμορφη κοπέλα με τίτλο από καλλιστεία που πήρε συνέντευξη από τον πρώην Υπουργό Οικονομίας. Θυμηθήκαμε από που την ξέρουμε. Δείτε φωτογραφίες!!
 

Ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει την ικανότητα σε όλες τις συνεντεύξεις του να κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις, όμως αυτή την φορά έχασε, από μία εντυπωσιακή, νεαρή, ξανθιά κοπέλα, δημοσιογράφο του Μega! Ο λόγος για την Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει δίπλα στον πρώην Υπουργό σε χθεσινή συνέντευξη.

Η Δέσποινα Βλεπάκη έγινε ευρύτερα γνωστή όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος στα καλλιστεία,  για την ανάδειξη της Σταρ και Μις Ελλάς 2007. Ο τίτλος της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, που κατέκτησε τότε, ήταν μόνο η αρχή. Μετά την πρώτη στέψη ταξίδεψε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και τον πολυπόθητο τίτλο της αναπληρωματικής Miss International 2007.

Παράλληλα όμως, σπούδασε και έγινε δημοσιογράφος, ενώ ασχολήθηκε και με την υποκριτική, συμμετέχοντας σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, αλλά και στο σήριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες». Τρία χρόνια αργότερα, το 2012, έρχεται η συνεργασία με την εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα στο Mega και την Ανοιξη του 2014 αρχίζει να παρουσιάζει τον καιρό τα Σαββατοκύριακα, πάντα στο κανάλι του Mega.

Δείτε την!

*** Πέταξε το μισό οπίσθιο έξω η Φαίη Σκορδά! Κλιμ για τις φωτογραφίες ΕΔΩ
 



 



 





νέβη και χθες το βράδυ... 

 

Αντέχετε να δείτε πιο "καυτά" και προκλητικά θέματα; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags