Η 30χρονη ηθοποιός έχει ύψος μόλις 1.55, ωστόσο θεωρείται μία από τις όμορφες γυναίκες της αμερικανικής τηλεόρασης και του αμερικανικού κινηματογράφου.

Μάλιστα, η Κρίστεν θεωρείται από τις πλέον ανερχόμενες ηθοποιούς της τελευταίας 5ετίας, η Μπελ ξεκίνησε την καριέρα της στο σανίδι, με ρόλους σε διακεκριμένες παραστάσεις και μιούζικαλ on- και off-Broadway.

Έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό υποδυόμενη τη Βερόνικα Μαρς στην ομώνυμη νεανική σειρά, ενώ είχε και μια αξιομνημόνευτη παρουσία στο ‘Heroes’. Στη μεγάλη οθόνη την είδαμε μεταξύ άλλων στο θρίλερ ‘Επαφή με τους νεκρούς, στον ‘Σπαρτιάτη’ του Ντέιβιντ Μάμετ, στη μαύρη κωμωδία ‘Με το ζόρι μαζί’ και ως Σάρα Μάρσαλ στο απολαυστικό ‘Όταν με παράτησε η Σάρα’.

Για το 2011 εμφανίζεται στο ‘Scream4’ του Γουές Κρέιβεν, ως sexyχορεύτρια-αντίπαλον δέος της ChristinaAguileraστο ‘Burlesque’ και ως… Supergirlστην πολυαναμενόμενη σπονδυλωτή κομεντί ‘Movie43’.

Στον ελεύθερο χρόνο της βγαίνει ραντεβού, της έχουν χρεώσει δεκάδες σχέσεις, και παρακολουθεί χόκεϊ. Αγαπημένοι της είναι οι «DetroitRedWings», ωστόσο μην νομίζετε πως δεν ξέρει από μπάλα. Με ρίζες από Σκωτία, έχει μάθει από μικρή να συμπαθεί τους Σέλτικς.

Απολαύστε την και να θυμάστε, πως το 2008, είχε ψηφιστεί ως μία από τις πιο… καυτές γυναίκες του κόσμου, σύμφωνα με ψηφοφορία του περιοδικού FHM.