Facebook Pixel Χαμός με φωτογραφία Εσιέν και καυτής barwoman!
Life
| 2015-09-21 23:15:00

Χαμός με φωτογραφία Εσιέν και καυτής barwoman!

Χαμός με φωτογραφία Εσιέν και καυτής barwoman!

Μετά την είδηση ότι τον έπιασαν θετικό σε αλκοτέστ έπειτα από έξοδο, κυκλοφορεί στα social media μία φωτογραφία του Γκανέζου από μπαρ που έχει προκαλέσει πολύ ντόρο!
 

Το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Μίκαελ Εσιέν. Αυτή τη φορά ο Γκανέζος άσος δεν απασχόλησε για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά για ένα ...πρόστιμο, που σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας, δέχθηκε από την αστυνομία μετά από αλκοτέστ.

Ο Παναθηναϊκός έσπευσε να διαψεύσει το θέμα, κάνοντας λόγο για "κακόβουλα δημοσιεύματα" και ενημερώνοντας ότι ..."ο Εσιέν υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Κοινώς ο Εσιέν ούτε βρέθηκε θετικός, ούτε τον μάζεψαν, ούτε παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό".

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει χαμός με τον "Μιχαλάκη" στα social media, ενώ κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία από έξοδό του σε νυχτερινό μαγαζί, που φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σχόλια.

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού ποζάρει με μία κούκλα barwoman, ωστόσο προφανώς πρόκειται για παλαιότερη φωτογραφία και πιθανότατα για έξοδο εντός των ορίων του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας από τη στιγμή που παίκτης δέχεται να φωτογραφηθεί χαμογελώντας.

Ιδού! 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags