Facebook Pixel Και νέο "τούμπανο" στο πλευρό του Εσιέν! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-09-23 13:00:00

Και νέο "τούμπανο" στο πλευρό του Εσιέν! (ΦΩΤΟ)

Και νέο "τούμπανο" στο πλευρό του Εσιέν! (ΦΩΤΟ)

Νέο πιπεράτο ρεπορτάζ από την έξοδο του Γκανέζου και την περιπέτεια με το αλκοτέστ! Τι «μαρτυράει» η φωτογραφία που προκάλεσε μεγάλο ντόρο και τι λέγεται ότι ήπιε στο μπαρ;

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα έχει γίνει ο Μίκαελ Εσιέν, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την είδηση ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, αλλά και τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που τον δείχνει δίπλα σε μία εντυπωσιακή barwoman σε νυχτερινή του έξοδο, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συνεχώς νεότερα στοιχεία για τα ...καμώματα του Γκανέζου σούπερ σταρ.

Οι "φρέσκες" πληροφορίες σχετικά με την περιβόητη φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου αναφέρουν ότι εκείνο το βράδυ ο άσος του Παναθηναϊκού βρισκόταν στο γνωστό μπαρ-καφέ "GARAZ" στο Περιστέρι. Κόντρα σε όλες τις αρχικές εκτιμήσεις, ο διεθνής μέσος δεν ήταν μόνος του στο μαγαζί ούτε πήγε εκεί για να ...πνίξει το πόνο του για την αγωνιστική του απραξία.

Είχε στο πλευρό του μία εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία τράβηξε, μάλιστα, τη φωτογραφία που έκανε θραύση στα social media. Μάλιστα, η παρουσία της "προδίδεται" από το γκλάμουρους χρωματιστό τσαντάκι με το φιόγκο, που βρίσκεται στη διπλανή θέση από τον Γκανέζο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω. Όπως λέγεται επίσης, ο άσος του Τριφυλλιού εκείνο τη νύχτα ήπιε από τα χέρια της σέξι Μαρίας που ήταν πίσω από την μπάρα δύο κοκτέιλ mojito και ένα σφηνάκι ...άγνωστης προέλευσης.

Όσον αφορά την περιπέτεια με το αλκοτέστ στην Αττική Οδό, τον Γκανέζο άσο "έκαψε" μία γυναίκα τροχονόμος που ήταν στο κλιμάκιο της τροχαίας που σταμάτησε τον ποδοσφαιριστή. Προφανώς και δεν ήξερε τον Γκανέζο σούπερ σταρ και ήταν ανένδοτη όσον αφορά το πρόστιμο που έπρεπε να πληρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε τη barwoman του Εσιέν χωρίς τα ρούχα! (ΦΩΤΟ)

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags