Facebook Pixel Δεν χάνει αγώνα της F1 η Νικόλ! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-28 19:55:00

Δεν χάνει αγώνα της F1 η Νικόλ! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χάνει αγώνα της F1 η Νικόλ! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νικόλ Σέρζινγκερ βρέθηκε και στο Μονακό για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Formula1 και την προσπάθεια του αγαπημένου της, Λιούις Χάμιλτον.

Η Νικόλ διατηρεί δεσμό με τον ταλαντούχο οδηγό εδώ και τρία χρόνια και όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως, είναι… τρελαμένη μαζί του. Μάλιστα, αξέχαστη μας έχει μείνει η αφιέρωσή που του είχε κάνει το 2008 μέσω του YouTube, όταν είχε κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου αυτή τη στιγμή. Γιατί; Επειδή Θέλω να συγχαρώ τον δεσμό μου, τον Λιούις Χάμιλτον, για την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη F1. Συγχαρητήρια μωρό μου. Σε αγαπώ, σε αγαπώ, σε αγαπώ. Όσοι δεν είστε φίλοι της F1 να γίνετε σίγουρα. Όπως και να έχει, συγχατηγήρια μωρό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο "διάγγελμά" της η σύντροφος του Χάμιλτον.

Το ζευγάρι έχει διαφορά επτά χρόνων, καθώς η Νικόλ είναι 32 χρονών και ο Άγγλος οδηγός 32, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τους απασχολεί. Γνωρίστηκαν στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV, καθώς η Σκέρτσινγκερ είναι τραγουδίστρια, στιχουργός και χορεύτρια. Η Αμερικανίδα ηγείται μάλιστα και του διάσημου μουσικού σχήματος «Pussycat Dolls».

Απολαύστε την χωρίς άλλα λόγια:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags