Facebook Pixel Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σκέφτεται να κάνει μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή!
Life
| 2015-10-19 16:46:00

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σκέφτεται να κάνει μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σκέφτεται να κάνει μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή!

Μπορεί το «Mega με Μία» να αποτελεί παρελθόν, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να είναι πλέον στον ΑΝΤ1 ενώ ο Μάρκος Σεφερλής να έχει επιστρέψει στο θέατρο, ωστόσο ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές φαίνεται πως υπάρχει μια… κόντρα που «σιγοβράζει»!

Μετά την εμφάνιση του Μάρκου Σεφερλή στη Ζήνα Κουτσελίνη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον «Ρυθμό», δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στον Σεφερλή!

Την αποκάλυψη έκανε ο κολλητός του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε on air:

«Σήμερα το πρωί που τον άκουγα στο ραδιόφωνο, έλεγε πολύ σοβαρά ότι θα κάνει μήνυση στον Μάρκο Σεφερλή, και ότι πλέον έχει τραβήξει πολύ αυτό, και το συζήτησε με τον πατέρα του μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έλεγε δηλαδή ότι “έχει παραγίνει να μιλάει (ο Μάρκος Σεφερλής )και να λέει ότι για την αποτυχία του ευθύνομαι εγώ. Έκανε αποτυχία το πρωί, έκανε αποτυχία το βράδυ πέρυσι και τα ρίχνει σε μένα”».

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει ότι άλλα έλεγε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον Μάρκο Σεφερλή στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής «Τhis is Spata Live», και άλλα σήμερα μέσω ραδιοφώνου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν ρωτήθηκε χθες για τον Σεφερλή, είπε:

«Πάντα καλά πράγματα έχω να θυμάμαι και να λέω για τον Μάρκο. Εγώ θα μείνω σε αυτά που είπα στην τελευταία μας εκπομπή στο πρωινό. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι επαγγελματικά», ενώ σήμερα από τον ραδιοφωνικό αέρα δήλωσε πως σκέφτεται να του κάνει μήνυση, με τον Λιάγκα να σχολιάζει:

«Μου κάνει εντύπωση γιατί άλλα λέει στο video και άλλα είπε στο ραδιόφωνο.Εγώ σας είπα τι άκουσα!».

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags