Η Στέισι αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και πιο σέξι παρουσία του wrestling. Μέχρι το 2006, όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει, είχε κάνει κυριολεκτικά τα πάντα.

Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1979 στη Βαλτιμόρη, έχει ύψος 1.80 και η ενασχόλησή της με την πάλη ήταν σχεδόν… τυχαία. Ένας σύντροφός της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το άθλημα και αυτή μέσα σε λίγα χρόνια δημιούργησε τον δικό της θρύλο και ανάγκασε τις αντιπάλους της να την αποκαλούν ως το «απόλυτο όπλο αποπλάνησης».

Μεταξύ άλλων το 2004 βραβεύτηκε με τον τίτλο «WorldWrestlingEntertainment- Babeoftheyear», καθώς εκτός από… άγρια, ήταν και απίστευτα σέξι πάνω στο ρινγκ, γεγονός που «τρέλανε» όλους του φαν του αθλήματος.

Το 2006 όμως βαρέθηκε να… βαράει και αποφάσισε να κάνει κάτι πιο διασκεδαστικό. Πολύ γρήγορα την «τσίμπησαν» τα περιοδικά για αισθησιακές φωτογραφήσεις ως μοντέλο, στην συνέχεια συμμετείχε στο αμερικανικό dancingwiththestarsκαταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, ενώ έχει κάνει και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική με εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Επίσης, έχει απορρίψει δύο φορές πρόταση του Playboyγια γυμνή φωτογράφηση. Η Στέισι είναι καλό κορίτσι, μην βλέπετε έτσι….

ΥΓ. Και για όσους αναρωτιέστε, τα ποδιά της είναι ένα μέτρο και έξι εκατοστά, ενώ διαστάσεις της είναι 86Α-61-89!