Facebook Pixel Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Ιταλία και μοντέλα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ+AUDIO)
Life
| 2011-01-13 18:25:00

Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Ιταλία και μοντέλα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ+AUDIO)

Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, Ιταλία και μοντέλα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ+AUDIO)

Αυτό ακριβώς ταιριάζει γάντι στους Σάββα Γκέντζογλου και Παναγιώτη Ταχτσίδη. Τα πράγματα που τους ενώνουν πολλά (όχι μόνο η ...Σάσα) και η πορεία τους μοιάζει να είναι παράλληλη.

Ακριβά αυτοκίνητα, μοντέλα και μια μεταγραφή στην Ιταλία. Ο Παναγιώτης τα έχει καταφέρει λίγο πιο γρήγορα από το Σάββα, αλλά και αυτός με τη σειρά του βρίσκεται σε... καλό δρόμο.

Το θέμα της μεταγραφής του στο Καμπιονάτο δρομολογημένο, αν θα είναι το Παλέρμο, η Τζένοα ή κάποια άλλη ομάδα δεν τον ενδιαφέρει και πολύ. Αρκεί να ακολουθήσει τη πορεία που χάραξε ο μέγας Ταχτσίδης.

Το θέμα είναι τα μοντέλα τι θα κάνουν βλέποντας έναν έναν τους ... «χορηγούς» να μετακομίζουν στη γείτονα χώρα... Αυτά είναι τα πραγματικά δράματα!

Για την ιστορία, o Ταχτσίδης είχε εμπλακεί για ένα ...σκοτάδι με τη μία και μοναδική Σάσα Μπάστα (οι φήμες έλεγαν πως ακολούθησε και ο Γκέντσογλου), ενώ ο Γκέντσογλου λέγεται πως ήταν μαζί με τη Βάσω Βιλέγκας, η οποία συμμετείχε στο Next Top Model και η οποία είχε μια επίσης ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον Σωτήρη Νίνη!

Είπατε τίποτα;

Και μιας κι έχουμε χάσει την μπάλα για το ποιος τα.. φτιάχνει με ποια κλπ, ακούστε κι ένα παλιό σχετικό… τραγουδάκι του Λουκιανού Κελαηδόνη!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags