Facebook Pixel Είστε για ξε-Πέτα; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-08-19 00:29:00

Είστε για ξε-Πέτα; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είστε για ξε-Πέτα; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Λάτρης της παροιμίας «το σεξ είναι σαν το ποδήλατο» πρέπει να είναι η Πέτα Τοντ, η οποία εκτός ότι κάνει απίστευτα χιλιόμετρα πάνω στην σέλα του ποδηλάτου της, διατηρεί δεσμό και με τον επαγγελματία ποδηλάτη, Μαρκ Κάβεντις.

Η 24χρονη Αγγλίδα, η οποία έγινε γνωστή από την περίφημη σελίδα 3 της Sun, όπου στα 18 της τα… πέταξε όλα, έχει κάνει ήδη μία συμαπθητική καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ έχει κάνει και κάποιες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και σόου. Η Πέτα έχει μπλε μάτια και ύψος 1.78 και έχει κάνει πολλά… καυτά εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά, το FHM, GQ και το Nuts.

Η πανέμορφη και… πληθωρική Πέτα όμως, συνδέεται άμεσα και με τον αθλητισμό, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «As» κάνει περίπου 640 χιλιόμετρα την εβδομάδα πάνω στην σέλα του ποδηλάτου της, ενώ διατηρεί δεσμό και με τον επαγγελματία ποδηλάτη Μαρκ Κάβενιτς.

Επίσης, η Πέτα είναι και φίλαθλος του ποδοσφαίρου, καθώς δηλώνει φανατική οπαδός της Γουεστ Χαμ, για την οποία πηγαίνει πολύ συχνά στο γήπεδο, ενώ έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές και με την φανέλα της. Διευκρινίζουμε την φανέλα, γιατί το σορτσάκι το είχε ξεχάσει η κοπέλα…


 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags