Το πανέμορφο μοντέλο κατάγεται από την Ισπανία, όμως εδώ και αρκετά χρόνια ζει στο Μιλάνο λόγω δουλειάς. Η 29χρονη με ύψος 1.80 και διαστάσεις 88-60-88, μπορεί να ξεκίνησε από τις πασαρέλες, όμως στην Ιταλία εκτιμήθηκε ιδιαίτερα το ταλέντο της και την «βγάλανε» στην τηλεόραση. Η Λάουρα πλέον επαγγέλλεται και ηθοποιός, αφού έχει πάρει κάποια ρολάκια σε «σαπουνάρες», ενώ η σχέση της με τα αθλητικά είναι άμεση, αφού ήταν παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής.

Μάλιστα, η Λάουρα δηλώνει και φανατική οπαδός των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, αν και παλιότερα είχε… κράξει μέσω συνέντευξής της την διοίκηση της «βασίλισσας». Συγκεκριμένα, όταν είχαν πάει στη Μαδρίτη οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά, η Ισπανίδα είχε δηλώσει: «Με την κρίση που υπάρχει στην αγορά, το να βλέπω να ξοδεύονται τόσα πολλά χρήματα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μου αρέσει. Πιστεύω ότι η Γιουβέντους μπορεί να νικήσει τον Ρονάλντο και την παρέα του. Πάρα πολλές πριμαντόνες μαζί, όπως εκείνες στη Ρεάλ, μπορούν να γίνουν επικίνδυνες. Οι μπιανκονέρι είναι πιο ομάδα. Η άμυνα είναι μυθική. Τον Κιελίνι και τον Λεγκροτάλιε τούς γνώρισα την εποχή που ήμουν στην εκπομπή "Controcampo", είναι δύο έξοχα παιδιά».

Βέβαια, με το ποδόσφαιρο είχε πιο… στενή σχέση στο παρελθόν, καθώς είχε διατελέσει για ένα μεγάλο διάστημα και σύντροφος του Σιμόνε Ιντζάγκι. Το ειδύλλιο όμως δεν προχώρησε και έτσι η Λάουρα αποφάσισε να αφήσει τον χώρο του ποδοσφαίρου και να στρέψει την προσοχή της στην ταχύτητα και στις μηχανές. Οι «παπαράτσι» τον Αύγουστο την φωτογράφησαν να «πλατσουρίζει» στην θάλασσα και να παίζει στην παραλία μαζί με τον οδηγό του Moto GP, Σέτε Γκιμπερνάου και ήδη οι φήμες στην Ιταλία έχουν φουντώσει…