Σάλο έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο τα τατουάζ του παίκτη του Power of Love 2, Παύλου Παπαδόπουλου. Ανάμεσα σε άλλα, το κορμί του «κοσμείται» από έναν μαίανδρο, αρχαιοελληνικό σύμβολο που έχουν οικειοποιηθεί οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής τις τελευταίες δεκαετίες, κι ένα «πουλί», το οποίο για κάποιους παραπέμπει στη Χούντα του Γιώργου Παπαδόπουλου.
Χρήστες του Twitter που τα διέκριναν, καταγγέλλουν ότι πρόκειται για φασιστικά σύμβολα κι έτσι άρχισαν να τον κατακρίνουν. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που έσπευσαν να τον υποστηρίξουν. Κι ενώ η κόντρα στα social media άρχισε να φουντώνει, ο ίδιος θέλησε να δώσει την δική του απάντηση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα InstaStories του ένα από τα πρώτα σχετικά άρθρα που γράφτηκαν σε site, χαρακτηρίζοντας «ανιστόρητη» την εν λόγω ιστοσελίδα. Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή ακούγονται διάφορες κουταμάρες ο αετός συμβολίζει το σήμα των Ποντίων μέσα στην παλιά Ελληνική σημαία και ο Μαίανδρος προέρχεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και έχει να κάνει με τον Ηρακλή!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Πηγή: tlife.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο